Vaatemerkinnät työvaatteisiin

Erilaisilla aloilla on erilaisia työvaatteita. Rakennuksilla ne ovat selkeästi nimenomaan työvaatteita, keltaisia, oransseja ja niissä on useasti isolla yrityksen nimi – näitä saatte myös Mainosteippaamo Omalogosta – eli sekä vaatteet että merkinnät. Työvaatteissa meillä on useampiakin toimittajia, riippuen asiakkaan omista tarpeista. Näissä työvaatteissa on niin kesään kuin talveen, eli paksua ja kevyempää saatavilla.

Rakennuksille, kuljetusalalle, teollisuuteen…

Välillä on rakennuksilla ja muillakin työpaikoilla tarve kevyemmille työvaatteille, tai vaatteille, josta erottaa, kuka on vastaava tai työtehtävissä. Mainosteippaamosta löytyvät vaatteet paidoista liiveihin, housuista takkeihin.

Ravintoloille ja hotelleille

Ravintoloissa on työntekijöillä myös työvaatteita ja riippuen ravintolan omasta teemasta, voivat ne olla aika lailla mitä tahansa. Meiltä löytyy myös tarjoilijoille, kokeille yms omat vaatteet – ja kaikkiin saadaan firman merkinnät.

Työ-ja edustusvaatteet t-paidoista kauluspaitoihin

Myös erilaisissa liikkeissä, toimistoissa on hyvä ”tunnustaa väriä” eli sopia firman omasta vaatetuksesta. Meiltä löydät kymmeniä, jollei satoja eri vaihtoehtoja jo nettikaupastamme. Ja jos sieltä ei löydy, on meillä muitakin toimittajia. Kannattaa kysyä.

Myös erilaiset kangaskassit ovat valikoimissamme.

Firmalle logosta uusiversio

Jos sitten on käynyt että yrityksen logo on vanhentunut tai siitä ei löydy missään digitaalista tai vektoroitua versiota, meiltä Omalogosta saat logosi uudelleen tehtynä, joko samanlaisena tai vaikkapa sitten 2020-luvulle vietynä.