Reklamointi

Ymmärrämme että toimituksiin saattaa välillä liittyä tyytymättömyyttä ja reklamaatiot kuuluvat asiaan. Näissä tapauksissa käytäntömme on:

– koska laskutamme yleensä 7 vrk maksuajalla, ja lasku lähtee toimituksen jälkeen, on reklamaatio aikakin 7 vrk eli reklamaatio on tehtävä välittömästi virheen tullessa ilmi.

– vaatteissa palautusoikeus on mahdollinen niin kauan, kuin vaate on myyntikuntoinen eli käyttämätön.

– vaatemerkkauksissa, varsinkin lämpösiirtomerkeissä on huomioitavaa, että vaatteet tulee pestä nurinpäin.


– ikkuna yms teippauksissa lähetämme aina asiakkaalle kirjallisen tarjouksen, jossa teippauksesta vedos ja hinnat – jotta asia etenisi toimitukseen, asiakkaan tulee ensiksi hyväksyä vedos


Toimituksissa noudatamme Graafisen teollisuuden toimitusehtosuositusta (1.10.2017):

Toimitusehtosuositus_2017_Nayttomalli

 


Reklamaatioprosessi

Käsittelemme vain kirjallisesti meille lähetetyt reklamaatiot, joissa on selkeästi sanallisesti ja kuvallisesti (valokuva virheellisestä tuotteesta, toimituksesta) kerrottu, mikä toimituksessa on reklamoitavaa. Toivomme myös, että erittelette reklamaatiossa oman toiveenne: onko se alennus, uusi toimitus, tilauksen mitätöinti. Reklamaatiot tulee lähettää sähköpostitse myynti@omalogo.fi osoitteeseen.

Mikäli reklamaatio liittyy laskutuksen, kannattaa huomioita, että laskutuksemme on ulkoistettu Payex Finlandille, ja siksi lasku pitää reklamoida mielellään myös sinne, varsinkin jos laskun maksuaika on jo päättynyt ja olette saaneet yhden tai useamman maksumuistutuksen. Pyrimme laskuttamaan sähköisesti aina kuin se on mahdollista.