Yhteystiedot

Myynti ja sopimukset

myynti@omalogo.fi

Mikael 050 323 6013, mikael@omalogo.fi

Kari 040 960 3330, kari@omalogo.fi

packages-1027339_1920

Tuotanto

Kalkkipetterin toimistohotelli
www.kalkkipetteri.fi
Kievarintie 23, 08700 LOHJA

VINKKI: Jos olette tulossa käymään, soittakaa etukäteen, koska olemme paljon töissä asiakkaiden luona. Eli soita etukäteen ja sovi tuleminen, ettei tule turha reissu.

HUOMIO!!!!

Koska yrityksemme perustana on tuottaa jonkinverran voittoa, jotta palkat saadaan maksettua, olemme tehneet sopimuksia tavarantoimittajien kanssa. Osa näistä toimittajista toimittaa meille vaatteita. Näistä vaatteista tiedämme mistä ne tulevat ja keneltä, sekä kuinka paljon olemme niistä maksaneet ja mitä niille voidaan tehdä. Jos kuitenkin asiakkaana päätät tuoda omat vaatteesi merkintään, emme ota vastuuta, jos  painatuksen yhteydessä vaatteille sattuu jotain. Esimerkiksi ne eivät kestä painatuksen lämpöä (heatpress, lämpöpainatus) tai brodeerauksen tikkausta.

Mikäli painatus epäonnistuu itse toimittamaamme vaatteeseen, toimitamme uuden vaatteet ja painatuksen maksutta. Tämä käytäntö on ollut jo aiemmin käytössä, mutta ei missään selvästi näkyvillä. 9.10.2016 olemme lisänneet tämän tiedotteen sekä kotisivuillemme että some-kanavaamme Facebookissa.

Ota yhteyttä

Tietosuojaselosteemme asiakasrekisteristämme:

Tietosuojaseloste_asiakasrekisteri_omalogo