Mukavuutta kotiin, mökille, toimistoon

Tänäkin kesänä on aurinko välillä paahtanut kovinkin ikkunoista lämpöä koteihin ja toimistoihin sekä liikkeisiin. Talvisinkin aurinko paistelee, mutta silloin auringon lämpö ja valo ovat hyviä asioita kaikille muille, paitsi liikkeiden näyteikkunoiden tuotteille.

Ikkunakalvoilla mukavuutta

Yksi ratkaisu tähän on asentaa ikkunoihin aurinkokalvot. Aurinkokalvot blokkaavat auringon haitalliset UV-säteet, päästävät valon läpi ja blokkaavat myös osan auringonvalon lämpöenergiasta takaisin. Mainosteippaamo Omalogon valikoimissa on useampien toimittajien aurinkokalvoja erilaisiin tarpeisiin mökeistä koteihin ja toimistoihin.

Ei pidä myöskään pelätä että kalvotus olisi hirveän kallista, sillä sitä se ei ole ja sillä saa mukavuutta useaksi vuodeksi. Kalvotuksia tehdään jo yksittäisiin ikkunoihinkin.

Kalvotuksella tuotteille lisäturvaa

Tiedämme, että auringon UV-säteet haalistavat tuotepakkaukset, verhot, huonekalut, kaikki tuotteet- mutta asentamalla ikkunoihin aurinkokalvot, tuosta päästää eroon ja samalla saadaan ikkunan pintaan myös lisäsuojaa.

Liikkeen kalvotettu ikkuna antaa suojaa tuotteille ja näiden pakkauksille eikä liikkeen tarvitse enää myydä auringon vaalentamia tuotteita erikoisalennuksilla.

Kalvotuksella näkösuojaa

Jos sitten ikkunaan tarvitaan enemmänkin näkösuojaa, on hyvä vaihtoehtoa ikkunan kalvotus ”maitolasi”-teipillä, josta mainosteippaamossamme on useita eri värivaihtoehtoja. Maitolasiteipistä voidaan myös leikata muotoja ja logoa. Näkösuoja voidaan asentaa myös esimerkiksi kerrostalon kerhohuoneisiin, varastohuoneisiin yms.

Kysy rohkeasti tarjousta tai lisätietoja ikkunakalvotuksistamme.