Verkossa luettavat mainokset voivat olla helppo osa arkea

Monelle on varmasti tullut vastaan eteisen lattialla makaava mainoslehtisten pino lomalta paluun yhteydessä. Sinulle ei välttämättä edes tule kahden viikon poissaolon aikana tavallista postia. Siitä huolimatta mainokset ovat ehtineet vallanneet ulko-oven edustan – tai pahimmillaan koko perheen postilaatikon.

Tavallisesti monen kotitalouden viikoittainen paperiposti koostuu valtaosin eri yritysten mainoslehtisistä ja tarjouksista, kuten Lidl tarjoukset.

Ihmiset ovat tavallaan myös tyytyneet tähän tapaan, koska tarjolla ei ole vielä ollut helpompaa tapaa käydä läpi eri yritysten kampanjatuotteita tai mainostettuja tavaroita.

Maailma on myös muuttunut sen verran, että nykyisin ollaan entistä kiinnostuneempia vihreämmistä vaihtoehdoista tai yleisesti ekologisemmasta elämäntyylistä.

Miten olisi sitten mahdollista tehdä omasta ilmaislehtisten lukemisesta ekologisempaa – ja olla kuitenkin perillä haluamiensa yritysten tuotetarjouksista?

Kerromme teemasta tarkemmin tämän artikkelin myötä.

Paperijätteen vähentäminen on ekologinen vaihtoehto

Vihreämpi ajattelu on tullut yhä tietoisemmaksi tavaksi meidän arjessamme. Tämä näkyy erityisesti ihmisten kulutusvalintojen ja -tottumusten muuttumisena aiempaa ekologisemmaksi. Eräs vaihtoehto on vähentää kotitalouksien tulevaa paperijätettä. 

Tämä onnistuu esimerkiksi kiinnittämällä ei-mainoksia kyltin ulko-oveen tai postilaatikkoon. Kyltin tekemisestä ei kuitenkaan kannata tehdä minkäänlaista kynnyskysymystä, sillä pelkkä maalarinteippiin kirjoitettu teksti voi helpoimmillaan riittää.

Valitettavan usein ihmiset ajattelevat niin, että onko sitten omilla teoilla merkitystä esimerkiksi mainosten vastaanottamisen tapauksessa. Mutta kun mainospostia lukee noin neljä miljoonaa kuluttajaa viikottain, on edes pienenkin osan tapojen muuttamisella valtaisa merkitys.

Kuinka ihmiset voivat löytää tällaisessa tapauksessa ilmaislehtien ja suoramainosten antimet? Yksi tyyli on sellainen, jossa on yhdistettynä sekä mainoksista kieltäytymisen että paperimainosten lukemisen välimalli. Sellaisessa tapauksessa henkilö voi lukea tarvittavat mainoslehtiset ja kauppojen tarjoukset kivijalkaliikkeiden  vieraillessaan.

Kaupasta mukaan otettava mainosposti

Valitsemasi kaupan tarjoukset voi helposti tarkastaa ruokaostosten tekemisen yhteydessä kauppaan sisään astuessasi. Näin ollen kuluttaja saa tietoa ajankohtaisista kaupan tarjouksista sekä mahdollisista sisäänheittotuotteista.

Valtaosalla kotimaisista kaupoista on sisäänkäynnin vieressä viimeisimmät kaupan tarjoukset sisältävä ilmaislehtinen.

Tämän lehtisen voi kätevästi ottaa mukaansa kauppaan ja palauttaa käynnin jälkeen sen takaisin telineeseen niin halutessaan. Tämä tapa helpottaa siirtymää kohti paperitonta mainosten lukua sekä keventää samalla myös paperijätteen kuormaa.

Mainoslehtisten lukemisesta voi kuitenkin tehdä vieläkin ekologisempaa selaamalla haluamiaan mainoslehtisiä mukavasti ja vaivattomasti kotoa käsin.

Tähän on nimittäin löytynyt nyt ratkaisu. Verkossa voi yhtä tavalla lukea eri kauppojen tuoreimmat mainokset verrattuna perinteisiin tapoihin. 

Verkossa vaivattomasti luettavat mainokset

Verkossa voi todellakin lukea vaikka Halpa Hallin uusin kuvasto, Prisman uusimmat tarjoukset sekä myös muiden supermarkettien viimeisimmät ilmaislehtiset. Se onnistuu helposti Oferlon verkkosivuilla. 

Oferlon palvelussa on mahdollista selata eri yritysten tuoreimpia tarjouksia. Voit myös etsiä palvelusta mainoksia erikseen kauppakohtaisesti -tai valita mainospostia eri kategorioiden mukaan.

Sivustolle on mahdollista rekisteröidä oma tili, jonka jälkeen voit helposti personoida mainospostit juuri itselleen sopivaksi sekä vastaanottaa virtuaalisia ilmaislehtisia juuri niiltä yrityksiltä, joilta kulloinkin haluaa haluaa. Mikäli kuluttaja haluaa esimerkiksi vastaanottaa vain eri supermarkettien mainospostit, on myös tämä mahdollista.

Voit kuitenkin tarkastaa samalla vaivalla muut kiinnostavat mainokset.

Mainospostia voi toki myös käyttää tarpeen mukaan. Jos on tarvetta vaikkapa uudelle matkapuhelimelle, voi Oferlon verkkosivuilla valita mainosten kategoriaksi elektroniikan, jolloin saatavilla on uusimmat elektroniikkaa myyvien liikkeiden tarjoukset.

Oferloon rekisteröityminen on täysin ilmaista ja se onnistuu kätevästi myös oman Facebook-tilin kautta.

Verkossa luettavat mainokset ovat luettavissa helposti juuri siellä, missä haluat ja milloin halua. Ne eivät myöskään kuormita oman kotitaloutesi jätetaakkaa. Mainokset voi vaivattomasti katsoa omasta matkapuhelimesta tai muusta vastaavasta älylaitteesta. 

Oferlon avulla voit toimia entistä ekologisemmin ja siirtää mainosten lukemisen 2020-luvulle.

Omilla valinnoilla voi vaikuttaa merkittävällä tavalla

Mainospostien lukemisessa voi siirtyä uudelle aikakaudelle ja alkaa kuluttamaan verkossa luettavia mainoksia.

Tämän lisäksi voi omassa arkielämässään käyttäytyä aiempaa vihreämmin ja kiinnittää asuntonsa oveen tai postilaatikkoon suoramainontaa kieltävän kyltin. 

Paperisia lehtimainoksia voi edelleen lukea vaikka kaupankäynnin yhteydessä, jolloin paperijäte ei kulkeudu omaan kotiin takaisin.