Elokuussa firmalle uusi ikkunateippaus

Lomakausi alkaa vähitellen olla Suomessa ohi, on aika kääntää katse tulevaan myyntikauteen. Me mainosteippaamo Omalogossa olemme tehneet pienille kampaamoille, kauneudenalan liikkeille, ja muille pienille liikkeille paljon ikkunateippauksia. Keskimäärin ikkunateippauksen kulut ovat kauttamme vain 300 euroa ja sisältää teipit, teippauksen ja tarvittaessa jopa suunnittelun!

Tilaamalla ajoissa, saat juuri sellaisen ikkunateippauksen kuin haluat.

Tilaa ikkunateippaus

Ja miten projekti toimii?

Helpointa on että otat kuvan ikkunastasi ja mittaat sen leveyden ja korkeuden. Jos haluat myös aukioloajat teipattavaksi, mittaa oven korkeus ja leveys.

  • ota valokuva ikkunasta
  • mittaa ikkuna
  • kerro mitä haluaisit ikkunaan
  • laita meille postia myynti@omalogo.fi osoitteeseen
  • saat meiltä tarjouksen
  • ikkunasi on uusittu yleensä 1-2 viikossa hyväksytystä tarjouksesta

Kerro myös millä väreillä haluat logosi ja tekstit ja erilaiset mahdolliset kuviot. Jos et ole varma mitä haluat, me voimme tehdä sinulle muutaman vedoksen, joista voit sitten valita. Varsinainen teippaus suoritetaan paikanpäällä yhden päivän aikana. Toivomme asiakkaan olevan läsnä teippausta tehtäessä, jotta kaikki varmasti sujuu kuten sovittua. Välillä nimittäin digitaalisesti tehty suunnitelma ja todellisuus voivat syystä tai toisesta olla yhteensopimattomia (!).

Jos sinulla ei ole yrityksellesi logoa, voit tilata sellaisen meiltä. Kerro vain omasta ideastasi niin tuotamme yhteistyössä kanssasi logon, joka kelpaa niin painotuotteille, teippeihin kuin nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan.

Ikkunateippauksien lisäksi saat meiltä myös työvaatteet logoilla ja nimillä, kyltit, tarrat – kerro meille mitä tarvitset ja saat tarjouksen. Luonnollisestikaan tarjouksen saaminen ei edellytää mitään tilausta!

Meiltä onnistuvat autojen lisäksi myös peräkärryt….. pyydä tarjousta, kertomalla jälleen kärrysi mitat ja lähettämällä mitat kuvan kanssa meille sähköpostiin. Paluupostissa saat tarjouksen sekä vedoksen mahdollisesta teippauksesta.