Syksy lähestyy – onko yrityksesi valmis?

Loppukesä on säiden osalta vuoropäivinä sateita ja auringonpaistetta, mutta ne alkukesän Suomen hienot hellepäivät ovat jo muistojen usvassa. Meillä mainosteippaamolla tuotanto pitää viimeiset kesälomaviikot nyt elokuun alussa, eli kaksi seuraavaa viikkoa tuotanto on lomalla.

Haettiin teippaamolle kuljetuksia varten myös oma auto. Ei mikään aivan uusi ja pakastavedetty, mutta asiansa tekevä Toyota Hiace, joka saa heti loman jälkeen firman teipit kylkeen. Tällä on sitten niitä kylttejäkin helpompi kuljettaa kun entisellä kalustolla.

Omalogo on pieni 1+1 hengen yritys, joka tekee parhaansa käytettävissä olevien resurssien ja ajan suhteen toimittaessaan palveluitaan lähes koko Läntisen-Uudenmaan alueelle sekä Espooseen ja Helsinkiin.

Mainosteippaamo myös suunnittelee

Vaikka tuotantomme on lomalla, suunnittelupalvelut ovat saatavilla. Tarvitset sitten logostasi digitaalisen version, tai modernin version. Tai jos sinulla ei vielä olo minkäänlaista logoa, suunnittelemme sinulle sellaisen. Suunnittelijamme on tehnyt ensimmäisen logon jo 1980-luvulla ja kuluneiden reilun 30 vuoden ainana on syntynyt useampikin mainossuunnitelma, budjetti sekä logojakin.

Meiltä saat tarvittaessa koko paketin alkaen siitä ikkuna- tai autoteippauksesta tarrojen kautta vaikka omaan kotisivuun ja digitaalisen median kampanjaan. Nämä digitaaliset kampanjat toteutamme yhteistyössä Kettu Markkinoinnin sekä ER-tuen kanssa.

Kysy ihmeessä konsultointia tai suoraa tarjousta!

Syksyn projektit

Syksyllä on hyvin aikaa uudistaa yrityksen ulkoista näkyvyyttä. Säät sallivat Suomessa lähes ympäri vuoden ikkunateippausten uusimiset ja autot voidaan tarvittaessa aina teipata sisätiloissa.

Joskus itsestä ei aina välttämättä tunnu pahalta tehdä se oma ulkoständi käsin kirjoittaen ja säästäen, mutta tosiasia on, että oikein tehty ständi on myyvempi kuin itse tikkukirjaimilla kirjoitettu. On aivan sallittua olla ylpeä omasta yritiyksestä ja panostaa myös yrityksen ulkoiseen olemukseen.

Meiltä saat myös vaatteet ja niihin merkinnät. Tarvitset sitten t-paitoja itselle tai jopa myyntiin, saat ne meiltä. Myös hupparit, colleget, takit, housut, lakit, laukut….. kysy ja tule käymään Kalkkipetterin toimitiloissamme.

Myös lattia- ja sisustusteipit

Tuotamme myös lattiateippaukset ja sisustusteippauksia. Hoidamme myös tarvittaessa erilaiset ulkokyltit ja muut ulkoteippaukset, mutta joissain projekteissa joudumme nostamaan kädet pystyyn, sillä meillä ei ole henkilönostimia eikä enempää henkilökuntaa – mutta sen minkä teemme, teemme parhaamme mukaisesti ja sovitussa aikataulussa, mikäli suinkin mahdollista.