Uusi yritysilmeesi

Monelle yritykselle yrityksen liiketilan ikkunat ovat se ensimmäinen asia, minkä potentiaaliset asiakkaat näkevät. Niin b-to-b maailmassa kuin ostoskeskusten käytävillä. Samoin myös erilaisten toimistohotellien ovet ja seinät ovat pitkälti käyttämättömiä mahdollisuuksia oman yritysilmeen esittämiseksi, miksi?

Ikkuna- tai seinäteippaus ei ole kallista

Monet kuvittelevat että ikkunoiden teippaus, tai autoteippaus maksaa omaisuuksia, mutta tosiasia ei ole ole lainkan sellainen. Pienen putiikin ikkunat saadaan laitettua täysin uudenlaiseen kukoistukseen jo muutamalla satasella, ja se on todella pieni maksu uudesta yritysilmeestä- ja mikä parasta, saat meiltä jopa suunniteltuna. Kerrot vain meille mitä olet miettinyt, ja me yritämme parhaamme mukaan saada sen ensiksi digimuotoon sinulle ja siitä sitten ikkunaan, autoon, seinälle tai vaikka lattialle – meiltä mainosteippaamo OmaLogosta nämä onnistuvat, ja lisäksi voimme merkata vielä työvaatteetkin.

Jo pienilläkin teippauksilla on mahdollisuus saada huomattavasti entistä parempi huomioarvo. Yhdenkin ikkunan teippaaminen voi tuoda uusia asiakkaita.

Uudistunut ilme kertoo iloisesta ja aktiivisesta yrityksestä

Jos yrityksesi on ollut pidempään samalla paikalla, voi olla että asiakkaat ovat jo kyllästyneet yritykseesi ja sinun olisi aika päivittää vähintäänkin ulkoista olemusta – meiltä saat ikkunaasi edullisesti uuden teippauksen – kysy tarjousta vaikka jo tänään.

Eikä vain ikkunateippauksia, vaan kalvotuksia. Ikkunakalvolla saadaan kotiin, toimistoon ja liiketilaan mukavuutta kalvon heijastaessa ylimääräisen auringonlämmön takaisin, sillä myös suojataan mahdollisesti näyteikkunassa olevat esineet YV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta.

Pienet teipit edullisesti myös autoon

Yritykset autotkin saadaan kohtuu nopeasti ja edullisesti toimimaan yrityksne markkinointikanavana. Kertomalla yrityksen palvelut, esittämällä logon ja yhteystiedot päästään jo yllättävän pitkälle. Siihen lisäksi pienet väritehosteteippaukset niin ollaan jo hyvinkin nähtävissä.