Markkinoi ja tee samalla hyvä työ

Syksyn pimeät kelit ovat tulleet ja vaikka nykyaikaisten autojen valot ovat entistä paremmat, on aamuisin ja iltaisin liikenteessä ja tienpientareilla liikkuvien ihmisten oltava entistä varovaisempia. Luonnollisesti myös autoaan ajavat ihmiset joutuvat olemaan tarkkaavaisia, sillä pimeässä tai harmaassa kelissä tummissa vaatteissa liikkuva kävelijä on vaikea havaita.

Mikä avuksi pimeyteen?
Heijastimet.

Heijastimet firman logolla tai tekstillä

Me mainosteippaamo OmaLogossa voimme toimittaa teille asiakkaillenne, tutuille ja sukulaisille annattevaksi turvallisia ratkaisuja näkyvyyteen eli heijastimia tai esimerkiksi turvaliivejä.

Turvaliivit autokaupan lahjana

Jos olet aiemmin saanut autoliikkeessä lahjaksi lumiharjan, niin mitä jos ensi kerralla saisit turvaliivit? Nimittäin jos jotain tapahtuu illalla, yöllä tai aamulla ja joudut pysäköimään autosi tienpientareelle, voi lisänäkyvyyttä antavat turvaliivit olla todella käytännölliset olla autossa valmiina.

Ajattele, jos saisit autosi mukana valmiina turvaliivit hansikaslokerossa – eikö olisi hyvää palvelua?

Heijastinpipot ja paljon muuta

Vaihtoehtoja on useita ja voit tutustua niihin vaikka tästä verkkokauppamme turvaosaston valikoimista. Esimerkiksi yllä olevan heijastinpipon lisäksi on myös lasten malli ja erilainen aikuisten malli.