Markkinoilla pärjääminen vaatii erilaisuutta

Mainosteippaamo Omalogon tehtävänä on tuottaa asiakkaille erilaisia näkyvyyteen liittyviä palveluita. Olemme vuosien aikana toteuttaneet teippauksia niin autoihin, liiketiloihin kuin yksittäisiin tuotteisiin ja laitteisiin ja antaneet asiakkaille itselleen tarroja omia merkintöjä varten. Yksikään työ ei ole käytännössä ollut meille liian pieni, olemmehan itsekin pieni ja paikallinen lohjalainen yritys.

Kuva: Kirkkonummen Sanomat, Wartu Pub Kirkkonummi

Välillä olemme päässeet tekemään myös digitaalisia töitä. Nämä ovat lähinnä olleet logojen digitalisointia tai kokonaisen logon suunnittelua alusta loppuun asti. On palkitsevaa nähdä aluksi vain ajatuksena ollut logon raakile lopulta asiakkaan käytössä, esimerkiksi ravintolan seinässä, tai ravintolan vaatteissa kuten oheisessa kuvassa ravintola Wartsulla.

Toimituksia arkisin

Omalogo toimittaa palveluitaan pääsääntöisesti arkisin aloittaen klo 9 ja lopettaen siinä kello 16-17 aikoihin riippuen päivästä. Joskus tilanne vaatii, että asiakastoimitus on pakko saada tehtyä esimerkiksi avajaisiin, ja silloin painetaan töitä pidemmällä aikataululla.

Jos esimerkiksi tarvitset yllä olevan tyyliset, täysin omalla logolla varustetut työvaatteet, saat ne meiltä yleensä 1-2 viikossa. Aikaa menee suunnitteluun ja kommunikointiin suunnitelmasta. Vaatteita meille tulee tarvittaessa kerran viikossa ja onhan meillä Lohjan varastolla tietenkin pieni omakin vaatevarasto, mutta yleensä tilaamme aina uudet vaatteet asiakaskohtaisesti, jollei sitten juuri olla tilattu pakettia esimerkiksi oransseja t-paitoja ja tehty niille erillistä tarjouskampanjaa.

Toimitusajat ovat siis normaalisti kohtuullisen nopeita ja vaatteet saapuvat joko Helsingin tai Turun varastoilta, riippuen toimittajasta, jota käytämme.

Meiltä saat mainokset sisälle, ja ulos, lyhyeen ja pitkään käyttötarpeeseen. Saat meiltä myös tarvittaessa, vaikka lattiatarrat.

Kohti syksyä ja uusi projekteja

Tämä mennyt kevät koittele meitäkin ja olimme hetken kiinni. Toivomme että kesä ja syksy tuovat kuitenkin tavanomaiset työkiireet ainakin osittain takaisin ja toimintamme jatkuu katkeamatta, mitä nyt kesälomat yritetään pitää matkan varrella.

Alueelle on tulossa uusia yrittäjiä ja meiltä uusi yrittäjä voi tilata vaikka uuden katuständin mainoksineen ja uudet ikkunateippaukset ja vaikka tarvittaessa vanhojen poiston, jos ne ovat jääneet edelliseltä yrittäjältä paikoilleen. Joskus vanhojen teippien poisto voi olla isokin urakka. Me itse huomasimme sen juuri toukokuussa, kun kolmeksi päiväksi laskettu urakka veikin lopulta lähes kymmenen päivää – mutta tuli toimitettua ja asiakkaalle luvattuun hintaan.

Jos tarvitset teippauksia, tarroja tai vaatteita – kysy meiltä, saat meiltä aina kirjallisen tarjouksen, jonka jälkeen aletaan sitten katsoa, koska kenties ehditään teille hoitaa toimitukset. Myös tuotelogojen perussuunnittelu onnistuu, vaikka mikään varsinainen mainostoimisto emme ole. Samoin myös mainoskyltit ja ikkunamainokset, jopa digitaalisen mainosalustan tarvitsemat digimainokset onnistuvat meiltä.

Uskalla olla erilainen

Erilaisuus luo muistijälkiä ja muistijäljet tarpeeseen yhdistettynä luovat kauppaa. Siksi me näemme samoja mainoksia kerta toisensa jälkeen. Mainonnassa on kuitenkin kyse toistosta ja siksi yrityksen logon on hyvä näkyvä samanlaisena monessa eri muodossa. Me pystymme verkostomme kanssa toimittamaan kokonaisratkaisun jo pienelle paikallisellekin yritykselle, missä sama logo alkaa näkyä niin kotisivuilla, paikallisessa sosiaalisen median kanavissa, ja vaatteiden muodossa myös vähintään liikkeen ja yrityksen henkilökunnan päällä, mutta kenties myös katukuvassa esimerkiksi lippisten muodossa.

Kysy meiltä tällaisen kokonaisvaltaisen projektin kustannusarviota, saatat yllättyä, ettei se maksakaan välttämättä maltaita. Me emme ole helsinkiläinen toimisto, eli kiinteät kulumme ovat huomattavasti pienemmät, siksi myös kustannustasomme teidän, asiakkaiden suuntaan on maltillinen.