Haluatko ostaa tiimillesi edustusasun omalla logolla mutta tili on nollilla

Mainosteippaamo Omalogo Oy on aiemmin tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden maksaa tilauksensa joko etukäteen, tilauksen yhteydessä tai normaalilla laskulla ja viikon maksuajalla, mutta joissain tapauksissa asiakkaille on myönnetty myös osamaksumahdollisuus.

Haluamme joustaa, jotta asiakkaillamme on helpompaa meiltä ostaminen. Meiltä asiakas saa sekä sen vaatteen, että painatuksen ja joustamme maksuehdoissa tarpeen tullen, kertoo OmaLogon Kari ja Mikael.

Useimmat asiakkaat ottavat tuotteet laskutuksella. Siihen tulee silloin 2,50 euron lisäkulu, mutta toisaalta asiakas saa sen viikon maksuaikaa ja sovittaessa myös pidemmät maksuajat voivat olla mahdollisia, mutta niistä pitää aina keskustella ennen tilausta.

Toimitusmaksu lainalla

Jos sitten asiakkaalle ei ole yhtään rahaa mutta tarve esimerkiksi tiimin edustusasulle tulee nopeasti, mikä silloin avuksi? Nykyään on mahdollista saada lainaa heti tilille erilaisista nettipalveluista, ja pikaisella toimitusajalla nämä kaksi yhdistettynä mahdollistavat tiimille uudet esiintymisvaatteet nopeastikin.

Parhaimmillaan olemme saaneet tilauksen niin, että esiintyjäryhmän esiintyminen on seuraavana viikonloppuna, joten silloin siirretään (jos mahdollista) muita töitä vähän eteenpäin ja tehdään ryhmän logot painokuntoon, valmistetaan logot vaatteisiin ja painetaan vaatteet. Näin tehdään jo pieniinkin tilauksiin eli aina ei tarvitse tilata suuria kappalemääriä. Toimitamme vaatteita jopa jo yksittäiskappaleita painettuina, mikäli vain työjonossa on tilaa ja aikaa toimitukselle ja asiakas on valmis maksamaan yksittäisestä tuotteesta.

Nopealla lainalla on mahdollisuus maksaa niin yksittäinen takki painatuksen kanssa tai vaikkapa koko joukkueen paidat nimillä ja logoilla varustettuna.

Joukkueelle voi olla sellainen tilanne, että pelit alkavat nopeasti ja sponsorit ovat ottaneet logonsa paitoihin, mutta sponsoriraha tulee vasta jälkeenpäin. Sellaisessakin tilanteessa pikainen laina saattaa olla hyväkin vaihtoehtoa maksuksi. Se ei ainakaan kannata, että tilaa tuotteet, ottaa laskulla ja sitten vitkuttelee maksun kanssa, sillä kaikki OmaLogon maksut ovat ulkoistettu PayEx Finlandille ja jos maksua ei suoriteta maksun eräpäivään mennessä, lähtee maksukehoitus kuluineen.

Esimerkiksi Laina.comilta voit nostaa lainaa 100-2000 euroa heti tilille 24 h vuorokaudessa. Vanhana laina.comin asiakkaana voit nostaa lainaa tilille 24 h vuorokaudessa omalta joustoluotoltasi. Uutena asiakkaana voit hakea lainaa milloin vain. Lainahakemuksen voit täyttää, kun sinulla on siihen sopiva hetki.

Paikallisuus kunniaan

Mainosteippaamolla on useita toimittajia, niin vaatteille kuin muillekin materiaaleille kuten paperi, teipit ja tarrat, kyltit ja muut mahdolliset tarveaineet.

Mahdollisimman paljon käytetään paikallisia tuottajia, esimerkiksi muovilevyt otamme tuossa Maksjoella sijaitsevalta Akryyli Leskiseltä, vaikka suoraan tehtaalta saisimme edullisemmin, mutta silloin meidän pitäisi ottaa pieneen varastotilaamme suurempi määrä levyjä kerrallaan. Nyt voimme tilata Leskiseltä jopa yhden kyltin mittaan leikattuna ja toimitettuna tähän meille Virkkalaan, käytännössähän myös Maksjoki on Virkkalaa, joten todella lähialueen yhteistyötä tehdään.

Välillä Mainosteippaamolle tulee myös tilauksia, joita ei pystytä toimittamaan omin keinoin ja siksi on hyvä olla vaihtoehtoja lähellä.

Esimerkiksi jos meiltä kysytään auton yliteippausta, meillä on tarjota seinänaapurimme, josta löytyy Uudenmaan laatuteippaus ja mikäli asiakas tarvitsee silkkipainoa, meillä on tarjota kilometrin päässä sijaitseva Printti Oy. Jos sitten sisään tulee asiakas, joka haluaa vaikka kaksi sataa A4 kopiota niin ohjaamme hänet Lohjan Kopioon ja mikäli asiakas tarvitsee 10 000 kappaletta mainosesitteitä, ohjaamme hänet kumppanimme Painokiila Oy:n luokse – kaikki lähellä, ja kaikki alansa ammattilaisia.