Brändin rakentaminen lähtee omasta ideasta

Jokaisella yrityksellä on oma tarinansa, oma liiketoimintaideansa. Jokaisella yrittäjällä on omat syynsä uskoa, että hänen yrityksensä pärjää kovassakin kilpailutilanteessa. Miksi sitten kaikki yritykset eivät pärjääkään? Miksi brändit pärjäävät?

Pienikin yritys voi luoda itselleen ainakin paikallisella tasolla brändin, eli tunnetun ulkoisen olemuksen, tunnetun nimen. Esimerkiksi Lohjalla paikallinen brändi voisi olla esimerkiksi kahvila St.Honore, joka luottaa ammattitaitoonsa luodessaan suklaisia unelmia ja suussa sulavia leivonnaisia. Yrityksen brändi tulee esille ei vain tuotteidensa mukaan, vaan myös logonsa ja toimintakulttuurinsa kautta. Logo, joka joka paikassa näyttäytyy samoissa väreissä, luo tunnettavuutta.

Mainosteippaamo auttaa

Omalogo Oy aloitti toimintansa jo vuosia sitten tuottamalla lähinnä urheiluseuroille merkattuja vaatteita. Sittemmin mukaan on tullut lisäpalveluita ja nykyään Mainosteippaamo OmaLogo on osa useamman yrityksen palvelukokonaisuutta, joilla on mahdollista luoda vähintäänkin paikallisella tasolla brändiä tukevia asioita kuten: logosuunnittelua, mainosteippausta autoon ja liikkeeseen sekä logollisia työasuaja tai itse liiketilaan teippauksia, äänimaailmaa, mainostusta – printtiin ja digikanaviin – kaikki paikallisesti ja kattavasti. Mainosteippaamo auttaa alusta alkaen.

Me tuotamme yrittäjää tukemaan hänen yritykselleen sopivan liikemerkin eli logon, joka omalla painollaan antaa lisäarvoa yrityksen toiminnalle ja auttaa luomaan yrityksen tulevaa brändi-imagoa, kerrotaan OmaLogosta.

Jos yrityksellä sitten on jo olemassa oleva logo, autamme yritystä tuomaan logon sopiviin paikkoihin esille ja tuotamme niin kyltit, tarrat kuin tarvittavat digitaaliset materiaalit brändin tunnetuksi tekemisen tueksi.

Luotettavia nettibrändejä

Joskus kun mietit mitä rahapelejä pelaisit, ja mitkä rahapelit netissä ovat ja mistä ne löytyvät, kannattaa käyttää sivuja, jotka tekevät osan alustavasta työstä, eli tuottavat arvosteluita ja käyvät ainakin osan saatavilla peleistä läpi.

Pelimerkki-sivusto on esimerkiksi valinnut kaikista tuhansista netin hedelmäpelistä tämän hetken parhaimmaksi Starburstin. Hedelmäpelit muuten taitavat olla tämän hetken suosituin yksittäinen peligenre ns. kolikkopelien maailmassa. Samaisella sivustolla on myös paljon aiheeseen liittyviä artikkeleita aina bonuksista eri pelien pelistrategioihin. Pelimerkki-sivustolta löytyy myös tämän hetken TOP kasinot ja niiden bonukset sekä juuri tällä hetkellä saatavilla olevat suurimmat jackpot-mahdollisuudet.

Vanha kunnon AIDA

Vaikka maailma ja sen myötä ihmiset muuttuvat, brändinkin rakentaminen lähtee yksinkertaisista asioista ja kaikki lähtee siitä liiketoimintaideasta. Ensimmäiseksi tulee A eli attention, idealle pitää saada huomiota. Mainosteippaamo pystyy auttamaan huomion saamisessa luomalla liiketoiminnan ympärille tunnistettavat värit ja liikemerkin. Huomionsaamisen jälkeen pitää saada I eli interest, eli mielenkiinto. Pelkkä huomio ei riitä, vaikka onkin olemassa sanonta kaiken huomion hyvyydestä tai sen arvokkuudesta. Mielenkiinto saadaan sitten palveluiden, tuotteiden ja oman toiminnan kautta. Nämä kaksi A ja I tarvitsevat kolmanneksi D:n eli desire = mielenkiinnon kautta luodaan halu ostaa, joka sitten johtaa tuohon seuraavaan eli A, actioniin eli toimintaan, jolla ostetaan kyseinen tuote tai palvelu. Brändin rakentaminen on tätä kaikkea ja paljon muuta.