Urheiluasusteet firmoille, seuroille ja kaveriporukoille

Mainosteippaamo Omalogo Oy tuottaa monipuolisesti mainostuotteita niin yrityksille kuin seuroille ja yksityishenkilöille. Tuotamme myös paljon erilaisia merkintöjä vaatteisiin, laukkuihin, kasseihin ja sitä kautta tuotamme tuotteita myös firmaliigojen, seurojen ja eri yhdistysten tarpeisiin.

Meiltä saatte vaikka oman firman salibandyjoukkueen paidat numeroilla, logolla ja nimillä varustettuna kohtuullisen nopealla aikataululla. Ja tarvittaessa voimme vaikka luonnostella kanssanne teille kokonaan uuden logon ja valikoida monipuolisesta valikoimasta uudet asut. Me käytämme kolmea eri toimittajaa, joten vaatteissa kyllä löytyy valikoimia niin väreissä, kuoseissa kuin kokoluokissa.

Esimerkiksi salibandyvaatteet voimme valikoida erilaista ns. sporttivaatteista perustoimittajiltamme kuten DC-Collection, SkyPro tai Stanno – valinnanvaraa kyllä löytyy. Ja esimerkiksi firmaliigatarpeisiin voimme toimittaa joukkueelle myös kesä- ja talvitakit firman logoilla!

Kuinka paljon kaikki maksaa?

Suurin kustannut on lähes aina itse vaate, tai laukku mihin logo, numero tai nimi painetaan – mutta itse painatus ei välttämättä maksa muutamaa euroa enempää vaatetta/painatusta kohden. Olemme myös tuottaneen painatuksia aiemmin urheiluseuroille, joten isommatkin määrät kyllä onnistuvat. Mutta toisaalta yksikään pieni tilaus ei ole liian pieni, jottemme antaisi teille tarjousta.

Tarvitset sitten vaikka vain parit vaatteet tai sata t-paitaa tai hupparia merkinnöillä, pyydä meiltä vapaamuotoinen tarjous laittamalla sähköpostia myynti@omalogo.fi osoitteeseen ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Kuinka nopea toimitus?

Jos tilaat tänään meiltä vaatteet ja painatuksen, on todennäköistä, että meillä ei omassa varastossa ole tarpeeksi tuotteita, joten tilaamme ne päämieheltä ja vaatteet ovat meillä kahdessa päivässä. Merkintään menee määrästä riippuen päivä tai pari, mutta yleensä kaikki vaatetoimitukset saadaan toimitettua viikossa, mikäli vain vaatteita on Suomessa, eikä tarvitse lähteä tilaamaan Euroopan keskusvarastoilta, mikä aina lisää toimitusaikaa. Jos sinulla on siis kiire, älä odota toimitusta yhdessä tai kahdessa päivässä, se voi onnistua yhden tai kahden tuotteen kanssa, mutta silloinkin tuo yhden viikon toimitusaika on todennäköisempi. Teemme töitä arkisin, ja viikonloput olemme vapaalla.

Toiminta seurojen kanssa

Voimme myös tehdä seurojen kanssa yhteistyötä siten, että sovimme seuran kanssa hinnoista, tuotamme mallikappaleet, jonka jälkeen seura voi tilata vaikka yksi tai pari vaatetta tai asustetta, tuotetta kerrallaan varastostamme – eli seuran ei ole välttämätöntä pitää itsellään lainkaan varastoa mallikappaleiden lisäksi!

Vaatetus kuntoon paikallisen toimittajan kanssa

Toimimme siis Lohjan Virkkalasta käsin, mutta toimitamme tuotteita koko Suomeen. Tuotamme niin tarrat, teipit kuin vaatteet Lohjalla sijaitsevissa tiloissamme, jossa meillä on sekä laajakuvatulostin että vaateprässejä että leikkuri materiaalien leikkaukseen – tervetuloa käymään, jos olette täälläpäin – kannattaa vain soittaa etukäteen, sillä olemme lähes päivittäin jollain asiakkaalla tekemässä töitä, eikä meillä ole ns. toimistovastaavaa.

Pieni mutta luotettava

Olemme pieni, paikallinen mutta luotettava. Hoidamme esimerkiksi laskutuksen ulkoitettuna Payex Finlandin kanssa ja tuotteet lähetämme pääsääntöisesti Matkahuollon kautta asiakkaille, jotka ovat kauempana tai eivät pääse hakemaan tuotteitaan.

2016: 83 eri asiakasta
2017: 127 eri asiakasta
2018: 156 eri asiakasta (paljon yksittäisiä pieniä tilauksia)
2019: 98 eri asiakasta
2020: 90 eri asakasta
2021: 86 eri asiakasta (lokakuu)

Oletko sinä, tai te, meidän seuraava uusi, tai palaava asiakas? Tervetuloa asiakkaaksemme.