Tulevan talven tarjontaa

Mainosteippaamo Omalogo ei voi talvella toimittaa ulkona ikkunateippauksia, mikäli lämpöä ei ole vähintään 5 astetta, joten osa töistä muuttuu talvikuukausina. Myöskään autoteippauksia ei voida tehdä ulkona, joten autoteippauksia varten tarvitaan aina lämmin tallipaikka, joka hankaloittaa pienten autoteippauksien toimittamista. Talvella tuotammekin enemmän vaate- ja tarratoimituksia. Voit siis tilata meiltä vaikka työvaatteet omalla logolla ja nimillä tai tarroja eteenpäin annettavaksi, esimerkiksi autojen takalasiin.

Tai jos tilanne on sellainen, että yrityksesi ei ole koskaan käyttänyt mitään ulospäin suuntautuvaa mainontaa, eikä teillä ole logoa – hätä ei ole suuri, sillä meiltä saat kaiken yhdestä pisteestä – siis tarvittaessa myös logotuotannon!

Kylmän talven tarpeisiin

Jos talvi on kylmä, mainosteippaamo ei voi tehdä ulkona töitä – mutta voimme tuottaa teippauksia sisätiloihin ja edellä mainittuja vaatemerkintöjä. Ihan samalla tavalla on Lapissa mietitään tekemistä kylmille säille, meiltä rakennusfirmojen työntekijät löytävät työtakit ja paidat niin kesähommiin kuin talven pakkasille – ja firman merkinnöin!

Vaikka tekeminen talvella siirtyy sisätiloihin – ja saattaa monesti olla pelaamista – niin kannattaa huomata, että meiltä saat tarvittaessa vaikka oman logosi suunnittelun ja sen asemoimisen oheisen mallisesti teidän omille tiimivaatteille – pelaatte sitten missä sarjassa tahansa.

Seurat ja yhdistykset voivat tilata mainosteippaamolta paidat, hupparit ja vaikka itse painettavat kangasmerkit. Tarjolla on myös laukkuja, huiveja ja vaikka verkkareita ja sporttipaitoja. Mainosteippaamo Omalogolla on useita vaatetoimittajia, joista kyllä löytyy useampaan lähtöön tarvittavat vaatteet – myös urheilujoukkueille.

Tarvittaessa Mainosteippaamo Omalogo voi tehdä sopimuksen urheiluseuran tai yhdistyksen kanssa, siten, että seuralle tehdään mallikappaleet ja lisää tilataan tarpeen mukaan. On jopa mahdollista luoda seuralle oma tilauskanava yksittäisten tuotteiden tilaamiselle – luonnollisesti yksittäisten tuotteiden tilaaminen on kalliimpaa, sillä silloin tuotteen toimituskulut ovat huomattavat vrt tuotteen oma hinta.

Seuravaatteita on saatavilla junioreiden kokoluokista aina useamman X:n vaatteisiin ja väri- ja mallivaihtoehdoissa löytyy. Omassa varastossamme Virkkalassa ei ole kuin pieni valikoima, joten tilaamme tarvittavat vaatteet aina asiakaskohtaisesti. Yleensä saamme tuotteet perjantaisin – eli tilaamme kerran viikossa. Mikäli sinulla on kiire, on tuotteet mahdollista saada kiiretilauksenakin, mikäli työlistallamme vain on tilaa, muuten esimerkiksi vaatteet tilataan toimittajiltamme torstaisin.

Virkkalasta maailmalle

Omalogo toimittaa tarroja, julisteita, vaatteita ja kaikkea mahdollista ympäri Suomea. Tämänkin vuoden aikana tuotteita on toimitettu Helsingistä Lappiin ja kaupunkeihin sillä välillä. Prosessi on yksinkertainen: laita postia myynti@omalogo.fi ja kerro tarpeesi. Saat vastauksen yleensä 1-2 päivässä ja pääsemme asiassa eteenpäin. Julisteet, tarrat ja vaatteet toimitetaan työjärjestyksen mukaan, ja teemme töitä arkisin maanantaista perjantaihin – viikonloput tuotanto on vapaalla!

Tuotteet toimitamme pääasiassa Matkahuollon välityksellä.

Jos et siis jostain syytä saa palvelua omalta paikkakunnaltasi – kysy tarjous meiltä. Olemme toimineet nykyisellä kokoonpanolla vuodesta 2016 palvellen kymmeniä yritys- ja seura-asiakkaita joka vuosi. Tervetuloa asiakkaaksemme.