Oma logo laskuihin

Yrittäjänä laskutus on osa arkea. Voi olla, että hoidat laskutuksen luomalla laskut alusta lähtien Wordillä tai Excelillä, tai käyttämällä jotakin valmista pohjaa. Näissä vaihtoehdoissa hankaluuksia tulee helposti asettelussa. Olet luonut yrityksellesi logon, jota vähän suurennat dokumentissa – rivit alkavat hyppiä ja asettelu hajoaa. Oletko miettinyt, että tarjolla voisi olla ilmainen laskutusohjelma, johon saisi ladattua oman logon ja joka lisäksi nopeuttaisi laskujen luomista?

Laskutusohjelma helpottaa arkea

Microsoft Word ja Excel ovat houkuttava tapa luoda laskuja. Niitä voi käyttää ilmaiseksi ja asettelun väreineen voi päättää itse. Zervantin ilmainen laskutusohjelma tarjoaa kuitenkin myös oman logon lisäämisen laskuille sekä kaikki tarvittavat kentät ammattimaisen laskun luomiseen.

Ohjelmalla saat luotua laskut minuutissa, asettelu ei pääse hajoamaan ja hintojen laskeminen alennuksineen/ viivästyskorkoineen tapahtuu automaattisesti. Lopulta luodut laskut tallentuvat yhdeksi näppäräksi listaksi, josta näet suoraan niiden tilan. Tällä tavoin laskut eivät huku ja näet, milloin laskut ovat myöhässä.

Laskutusohjelma tarjoaa myös paljon muita toimintoja kuten asiakasrekisterin tallentamisen, toistuvat laskut, maksumuistutukset, verkkolaskutuksen ja mahdollisuuden maksaa laskut pankki- tai luottokortilla suoraan sähköpostista. Erityisesti verkkolaskutus on nousussa. Uuden verkkolaskulain 2020 myötä myös yrityksillä on mahdollisuus vaatia laskut verkkolaskuina. Zervantissa verkkolaskutus on tehty helpoksi – tarvitset vain asiakkaasi verkkolaskuosoitteen!

Laskutusohjelmalla pystyt palvelemaan asiakkaitasi paremmin, mutta sen lisäksi saat automaattiset raportit kirjanpitoasi varten. Voit unohtaa työläät manuaaliset laskelmat ja ladata myyntisaamisiin liittyvät tiedot suoraan ohjelmasta.

Laskutuksen nopeutuessa sinulle jää aikaa tehdä itse työtä tai viettää aikaa perheen kanssa. Laskutusohjelma myös vähentää stressiäsi ja pitää laskutuksesi ajan tasalla. Jos et vielä ole sellaista ottanut käyttöön, on Zervant vähintään tutustumisen arvoinen ohjelma.

Zervant mahdollistaa mobiilikäytön

Haluaisitko luoda laskun asiakkaalle saman tien jo paikan päällä? Moni Suomen yli 320 000 pienyrittäjästä tekee keikkatyötä asiakkaiden luona. Yleensä yrittäjä luo laskun päästyään illalla kotiin tai heti, kun hänellä on aikaa, mutta mitä jos olisikin mahdollisuus laskuttaa jo kohteessa? Zervantilla on ilmainen mobiilisovellus, jolla voit luoda ja lähettää laskun heti työn valmistuttua.

Oma logo laskuun

Voi olla, että yritykselläsi ei vielä ole varsinaista logoa lainkaan. Oman logon saaminen yrityksellesi ei välttämättä ole mikään maailman suurin projekti, eikä sen tarvitse maksaa maltaita. Voit tilata meiltä yrityksellesi logon ja saada sen kaikissa tarvitsemissasi muodoissa: lopulta se käy omilla kotisivuillasi, sosiaalisessa mediassa, laskuillasi ja asiakirjoissasi. Voimme painattaa logosi myös esimerkiksi tarroihin ja t-paitoihin.

Logon suunnittelussa ja luomisessa puhutaan sadoista euroista, ja hinta muodostuu täysin käytetystä ajasta sekä yleiskuluista, jotka tulevat toimitilojemme ja ohjelmistojemme vuokra- ja käyttökuluista. Kannattaa kysyä meiltä tarjous logosi uudistukseen tai kokonaan uuden luontiin. Lopullinen hinta riippuu siitä, onko sinulla jo valmiiksi jotain ideaa vai lähdemmekö liikkeelle tyhjältä paperilta.