Mainosteippaamon digiasiakkaat

Uskomatonta mutta totta, meidän perinteisellä mainosteippaamolla on myös digiasiakkaita. Vaikka mainosteippaamo Omalogon työstä suurin osa on manuaalista tekemistä, missä käsin perataan teippejä ja kiinnitetään niitä autoihin, ikkunoihin, kyltteihin ja vaatteisiin, niin meillä on asiakkaina myös täysin digissä toimivia yrityksiä.

Vaatemerkintä brändää yritystä

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa lähes päivittäin paikallisille ja lähialueen yrityksille pieniäkin määriä logollisia tai tekstillisiä vaatteita tilauksesta. Voit tilata vaikka vain 10 paitaa tai 5 takkia, tai monta sitten tarvitsetkaan. Me voimme myös suunnitella sinulle logoosi ja sloganiisi sopiva vaatemerkinnän.

Vaatemerkintä voi olla yksinkertaisimmissa muodossaan pelkkä yksivärinen teksti, joka sekin ajaa monessa tilanteessa täysin asiansa, tai teippaus voi olla monivärinen logo tai jopa sateenkaaren väreissä hehkuva tekstiteippaus!

Investointi tulevaan

Siinä missä henkilökunnan tyky-päivä tai vastaava on panostus henkilökunnan tiimihenkeen, sitä samaa tekee työntekijöiden vaatettaminen saman brändin alaisuuteen. Parhaimmillaan työntekijä on ylpeä saadessaan pukea töihin päälleen firman vaatteet.

Mikä sitten vaikuttaa työntekijän motivaatioon, ja kuinka hyvin hän tekee työnsä? Monikin asia, mutta jos tällainen vaatemerkintä ja työvaatetus on yksi positiivisesti vaikuttava tekikä – miksi et käyttäisi sitä?

94 % työntekijöistä, joiden mielestä heidän työnsä on mielekästä, ei ole kokenut töihin liittyvää burnoutia edellisten kuuden kuukauden aikana, kun taas 75 % niistä, joiden mielestä heidän työnsä ei ole mielekästä, ovat kokeneet.

Survemonkey

Olemme monesti nähneet kuinka henkilökunta on suorastaan innostuneena noukkinut toimituksestamme oman kokonsa vaatteet ja laittanut ne päälle. Parhaimmillaan tynöntekijä on jopa ottanut samantien selfien vaate päällään ja näin tehnyt yrityksen markkinointia aivan ilman pyyntöä – ylpeänä omasta työpaikastaan. Vaatteet ja vaatemerkintä työntekijöille on edullinen investointi yrityksen toiminnan tukemiseen.

Työntekijöiden kanssa on hyvä keskustella mahdollisesta työvaatetuksesta ja sen raameista – ne voidaan jopa kirjoittaa työntekijän työsopimukseen.

Digiasiakkaallakin on toimitilat

Kyllä, useimmalla digissä toimivalla yrityksellä on omat toimitilat. Mainosteippaamo Omalogo on käynyt teippaamassa suomalaisten digitoimijoiden toimistoihin maitolasiteippauksia eli huurreteippejä, joilla on saatu aikaiseksi näkösuojaa. Maitolaseja on itseasiassa teipattu useallakin eri värillä. Joissakin kohteissa on käytetty erilaisia kalvotusratkaisuja, ja aina jokainen kohde suunnitellaan asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Mainosteippaamomme on toimittanut myös moniin toimistoihin oviin ja sisäikkunoihin itseasennettava logotarroja. Näiden hinnoittelu menee hinnastomme mukaisesti kokoluokittain, eli mitä isompi logo kooltaan on, sen hintavampi on sen tuottaminen. Mikäli logoteippejä tehdään isompi määrä, laskee yksittäisen logoteipin hinta luonnollisesti tarjouksessa sitä mukaan, kuinka paljon logoteippejä tehdään.

Joskus projekteissa ei aivan päästä siihen, mihin asiakas toivoo. Teippien tekniset ominaisuudet ja kohteen omat ominaisuudet asettavat rajamerkit, joita ei kovin helpolla voida ylittää – tai ei ainakaan budjetin rajoissa.

Miten projekti etenee?

Meillä projektit etenenevät siten, että ensin saamme tarjouspyynnön. Mikäli laitatte meille tarjouspyynnön esimerkiksi liikkeen teippauksesta, toivomme tarjouspyynnön sisältävän:

  • liikkeen sijainnin
  • jos ikkunoita korkealla, mikä on ikkunakorkeus
  • kohtuullisella tarkkuudella teipattavien ikkunoiden ja ovien yms koko joko millimetreinä tai sentteinä
  • toivottu ajankohta teippaukselle
  • muuta huomioitavaa kohteessa

Työvaatetuksessakin teemme asiakkaalle aina vedoksen, miltä teippaus voisi näyttää lopullisessa vaatteessa. Voimme myös monessa tapauksessa tehdä koepainatuksen asiakkaalle, ennen suuremman erän valmistamista. Myös koepainatus on asiakkaan maksullinen tilaus, johon tulee asiakkaan haluaman vaatteen lisäksi asiakkaan toivoma merkintä.