Pipoja firman logoilla

Tämän vuoden talvi on ainakin Etelä-Suomessa ollut kaikkea muuta kuin talvimainen, mutta kenties nyt nämä tulevat viikot ovat edes vähän talvimaisia.

Mainosteippaamo Omalogon palveluista löytyy myös mahdollisuus tilata omalle henkilökunnalle tai mainoslahjoiksi pipoja firman logolla, eikä hinta ole paha. Jos tilaat helmikuussa saat pipot painettuna hintaan 10,90/kpl kun tilausmäärä on vähintään 6 kappaletta! Hintaan lisätään arvonlisävero sekä tarvittaessa postikulut 12,50/paketti

Painetun pipon lisäksi Omalogosta saa myös heijastinpipoja, mutta näihin heijastinpipoihin e ole mahdollista saada painatusta. Heijastinpipojen hinta on aikuisille 8,90/kpl ja lapsille oma tupsullinen heijastava pipo 7,90/kpl. Pipoista on saatavilla muutamaa eri väriä – kysy ihmeessä lisää ja jos pääset, tule katsomaan meille toimistolle.

Näihinkin hintoihin pätee yläosan arvonlisäveron lisääminen ja lähetyskulut, jollei pääse paikanpäälle Virkkalan Kalkkipetteriin hakemaan pipoja. Pipoja on koko ajan muutamia malliksi, mutta isommat tilaukset saamme varastolle 1-2 päivässä.

Näiden pipomallien lisäksi on muitakin, esimerkiksi trikoopipo, johon voi saada myös painatuksen, hintaan 12,90/kpl