Kodintekstiilit verkkokaupasta – oletko jo kokeillut?

Kodintekstiileiden osto on monesti helpompaa digiaikana, kuin mitä se oli vielä muutamia vuosia sitten. Verkkokaupat ovat tuoneet saataville valikoimat, mistä aiemmin emme edes osanneet unelmoida. Nyt kaupat, kuten tässä esitelty Hemtex, mahdollistavat kodintekstiilien tilaamisen entistä helpommin ja nopeammin – ja ennenkaikkea suoraan kotiin toimitettuna, ilman sitä kiertelyä kaupoissa. Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä Hemtexin verkkokauppaan.

Hemtex on kansainvälinen kauppaliike, jonka tuotteita on saatavilla myös muiden verkkokauppojen valikoimista. Mutta luonnollisesti sen omassa verkkokaupassa on sen omien tuotteiden osalta paras valikoima. Liikkeitä on ympäri Suomen, ja niissäkin on aina vähintäänkin kohtuullinen tuotevalikoima kauteen sopien – mutta nykyään se verkkokauppa toimii 24/7 ja ostaminen on turvallista ja nopeata.

Hemtexin omistaa norjalainen Kid, joka viime vuonna omassa raportissaan kertoi, kuinka Hemtexin kauppa on lisääntynyt lähinnä liikkeissä tapahtuvan myynnin kautta. Eli vaikka tuotteet ovat saatavilla myös verkossa, näyttää Hemtex omalla toiminnallaan, että myös kivijalkaliikkeet toimivat hyvin 2020-luvulla. Mutta silloin kun liikkeeseen on vähänkään pidempi matka, on se omalta kotisohvalta tehty tilaus huomattavasti vaivattomampi.

Norjalainen Kid osti Hemtexin muutama vuosi sitten ICA Gruppenilta. Hemtexillä on tällä hetkellä yli 130 liikettä, joista esimerkiksi pääkaupunkiseudulla on kolme liikettä.

Hemtex verhot ja muut kodin uuden ilmeen luojat

Onko aika luoda kodille uusi ilme? Hemtex sisustus -tuotteet auttavat sinua tässä! Tuo ryhdikkyyttä olohuoneeseen upeilla kuoseilla, unta makuuhuoneeseen pimennysverhoilla ja hempeyttä keittiöön pellavaverhoilla. Hemtex fi -verkkokauppaa selaamalla löydät samalla muutkin kodintekstiilit ja Hemtex kampanjakoodi mahdollistaa ostokset huokeampaan hintaan. Löydät muut Hemtex -tekstiilit helposti seuraavia hakutermejä käyttämällä:

  • Hemtex päiväpeitto
  • Hemtex pussilakanat
  • Hemtex matot
  • Hemtex tyynyt

Makuuhuoneteksiilien lisäksi voit hyödyntää Hemtexin valikoimaa kylpyhuoneen sisustamiseen. Suosittuja tuotteita ovat muun muassa Hemtex kylpytakki, Hemtex suihkuverho ja Hemtex 24h pyyhkeet. Kylpyhuoneesta voit siirtyä sisustamaan keittiötä tai ruokailutilaa ja hankkia kätevät Hemtex pöytäliinat, jotka on valmistettu vahakankaasta ja mahdollistavat nopean ja helpon siivouksen. Hemtex astiat auttavat luomaan kauniin ja käytännöllisen kattauksen niin juhliin kuin illalliskutsuillekin.

Terveiset Hemtexiltä

Meiltä Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Ihania pussilakanasettejä, tyylikkäitä verhoja, mattoja joka sesongille ja näyttäviä yksityiskohtia sisustukseen, jotka viimeistelevät tyylin. Olemme luoneet unelmapetauksia, designyhteistöitä ja sisustaneet koteja viihtyisiksi jo vuodesta 1973, jolloin kaikki sai alkunsa Boråsin tekstiilikaupungista. Hemtex on aina tarjonnut korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa Boråsin kehräämössä, jossa tänä päivänäkin tavoitteenamme on luoda ostokokemus yli odotusten.

Tänä päivänä olemme Pohjolan yksi johtavista kodintekstiilien vähittäiskauppaketjuista. Työskentelemme aktiivisesti ja kunnianhimoisesti kestävän kehityksen eteen läpi ketjun ja pyrimme aina pienimpiin mahdollisiin ympäristövaikutuksiin. Tavoitteenamme on tehdä kotiintulosta päivän kohokohta.

Tervetuloa Hemtex-maailmaan, vieraile myymälässämme tai kurkkaa verkkokauppamme hemtex.fi.

Hemtex fi -verkkokaupasta ostokset hoituvat nopeasti, helposti ja edullisesti

Hae inspiraatiota sisustamiseen ja osta kodintekstiilit huolettomasti verkkokaupasta. Nettimyymälää selaamalla voit tehdä upeita löytöjä ja monet tuotteet ovatkin tarjoushintaisia. Kun olet valmis tilaamaan ostoksesi, klikkaa vain ostoskorista ja valitse toimitustapasi. Voit noutaa tilauksesi valitsemastasi myymälästä ilman erillistä maksua tai tilata tuotteet suoraan kotiin MyPack -tilauksella pientä korvausta vastaan.

Säästötalkoot kotitalouksissa talvella 2022

Onko teilläkin kotona edessä jonkinlaiset säätötalkoot liittyen energiakrisiin? Vaatiiko se remonttia, ja peräti sitten remonttilainan hakemista. Remonttilaina saattaa olla monellekin tarpeen, joten on hyvä että niitä voi hakea yhdellä hakemuksella monesti eri paikasta – ja näin saada kilpailutuksen hoidettua entistä helpommin. Remontteja on tietenkin mahdollista tehdä myös omalla rahoituksella, mutta monesti remonttilainaa tarvitaan juuri silloin, kun oma talous ei anna periksi omalle rahoitukselle. Lainaa hakiessa on hyvä kuitenkin laskea hyvin, kuinka paljon tarvitsee rahoitusta. Rahoitusta on hyvä saada tarpeeksi, muttei kuitenkaan liikaa tarpeeseen nähden, sillä vaikka kuinka edullisen lainan saatkaan, liittyy sen takaisinmaksuun aina myös ne korot ja kulut – eli ota lainaa vain sen verran kun oikeasti tarvitset.