Digiteknologia ja Omalogo Oy sekä markkinointi

Monet Omalogon asiakkaista jo tietävät, että Omalogo Oy on enemmänkin kuin vain kylttejä, tarroja ja vaatemerkintää. Omalogo on myös digimarkkinointia, digialustoja ja tulevaisuuteen katsomista. Se missä Skalhuset verkkokauppa tarjoaa esimerkiksi Samsungin puhelimiin lisälaitteet aina kelloja myöten, niin Omalogo tarjoaa monipuolisen palvelupaketin pienille ja keskisuurille paikallisille yrityksille. Miten tämä palvelupaketti on mahdollinen?

Yhteistyössä oman verkoston kanssa

On totta, että Omalogon oma tuotantopaja tuottaa isoja printtejä, mainosteippejä ja teippauksia sekä vaatemerkintää ja niitä vaatteita, mutta sen lisäksi Omalogo pystyy tarjoamaan oman läheisen yhteistyöverkoston kautta kattavat palvelut niin kauemmaksi, kuin aivan paikallisiin markkinointitarpeisiin.

Näin 2020-luvulla yrityksen paikallistuntemus on keskittynyt Lohja-Kirkkonummi-Vihti alueelle, mutta se ei estä tuottamasta palveluita ja tuotteita kauemmaksikin – varsinkin erilaiset tarrat ja tulosteet liikkuvat hyvinkin nopeasti Matkahuollon palveluiden kautta ympäri Suomea.

Digiteknologia on Omalogo mainosteippaamon pohjana – kaikki laitteet ovat luonnollisesti tietokoneohjattuja paitsi vaateprässi, joka vaatii ihmisen laitamaan vaatteen lämpölevyjen väliin ja prässäämään vaatemerkinnän vaatteeseen. Näitä vaatemerkkejä tehdäänkin vuosittain kymmenille asiakkaille t-paitoihin, huppareihin, lippiksiin, takkeihin, kauluspaitoihin ja esimerkiksi laukkuihin. Tutustu tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme.

Työvälineitä meillä on Adoben ohjelmistot, joilla saamme luotua niin vaateprässin aineistot tulostimille ja leikkureille, kuin tarvittaessa tiedostot lehtimainontaan ja nettimainontaan.

Vaikka Omalogo tuottaakin viikoittain niitä mainoskylttejä ulos ja sisälle. Ikkunateippauksia, maitolasiteippauksia ja autoteippauksia sekä vaatemerkintää, tuotamme sisältöä myös sosiaaliseen mediaan niin omille kanavillemme kuin asiakkaille – välillä jopa käy niin, että omat kanavamme jäävät päivittämättä ollessamme asiakastyössä – pienellä porukalla kun tehdään töitä, niin asiakkaat tulevat ensin, ja omat päivitykset vasta sen jälkeen.

Monipuolinen palvelukokonaisuus

Uutta ilmettä hakeva yritys, tai aivan uusi yritys voi huomata, että mainosteippaamo Omalogo onkin paljon muutakin. Me olemme tuottaneet useammalle yritykselle palvelupaketin, joka on sisältänyt:

  • yrityksen logon eri tarpeisiin vaatteita, autoihin, nettisivuihin ja printtitarpeisiin
  • yrityksen liiketilassa pidettävät vaatteet
  • yrityksen nettisivut
  • yrityksen lehtimainospohjat
  • yrityksen sosiaalisen median suunnitelmat
  • yrityksen A-standi mainos sisältäen itse telineen

Nämä kaikki tehdään luonnollisesti aina yhteistyössä yrittäjän ja yrityksen kanssa, eikä kaikkea tätä toimita Omalogo, vaan apuna ovat samassa yritysperheessä olevat:

  • ER-tuki, markkinoinnin ja myynnin kehitys ja konsultointi
  • Kettu Markkinointi, nettisivut, digimarkkinointi
  • Kettu Julkaisut ja Ykkös-Lohja kaupunkilehti, printtimainonta ja digimainonta

Tämä palvelupaketti mahdollistaa sen, että yrittäjä säästää aikaa saadessaan tarvitsemansa yhdestä paikasta, yhden henkilön toimiessa projektipäällikkönä asiakkaan puolesta ja hoitaessa kaikki tilauksen kootusti.

Digimarkkinointi 2022

Digimarkkinointi on jokaisen nykyaikaisen yrityksen markkinoinnin selkäranka. Sen lisäksi voidaan markkinoida tapahtumissa, omassa liiketilassa ja laittaa mainoksia suoramainontana, tai lehtien sivuille, mutta se nykyaikainen perusta on digimarkkinointi.

Digimarkkinointi tarkoittaa sitä, että yrityksen tiedot ovat saatavissa mahdollisimman laajalti digitaalisilla alustoilla. Nettisivut ovat mobiilisti käytettävissä, ja yrityksen tiedot löytyvät helposti, ja varsinkin niiden etsijöiden selaimilla, jotka olisivat potentiaalisia asiakkaita yritykselle.

Omalogolla on yhteistyöverkostossa myös valokuvaajaa ja videokuvaajaa, joiden palveluiden avulla yrityksen kotisivujen ja sosiaalisen median kanavat saadaan tarvittaessa eläväisiksi yrityksen oman kuvakerronnan kautta, eikä niiden satunnaisten kansainvälisten kuvapankkien kuvien avulla.

Turvallisesti ja luotettavasti

Omalogo Oy on toiminut nykykokonaisuudessaan vuodesta 2016, mutta yrityksen osaamistausta on jo 90-luvulta lähtien toiminut yritysmarkkinoinnin parissa. Omalogo tuottaa palvelut turvallisesti ja luotettavasti, ja mikäli reklamoitavaa on, asiat hoidetaan kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Aivan samalla tavalla kuin alussa mainitun Skalhuset verkkokaupan tuotteet tuovat lisätoimintoja älypuhelimiin ja kalvojen ja suojusten avulla lisäturvaa puhelimelle, myös Omalogo toimittaa tarvittaessa erilaisia kalvoja liiketilojen ikkunoihin ja autoihin, jotka tuovat tarvittaessa suoraa itse ikkunalle, tai sittena aurinkokalvojen kanssa suojaa myös ikkunan sisäpuolelle. Tiesithän sen, että auringon UV-valo haalistaa kankaita ja maalia – mutta kun ikkunaan asentaa aurinkokalvon, se heijastaa suurimman osan UV-valosta pois, ja näin ei ikkunan takana olevat tuotteet haalistu! Tämä on oikeasti edullinen keino lisätä näyteikkunalla olevien tuotteiden elinikää.

Apua yrityksen näkyvyyteen ja markkinointitarpeisiin

Monesti varsinkin pienet yritykset ja yksinyrittäjät pyrkivät tekemään kaiken itse. Omalogon toimitusjohtaja Kari Oksanen on toiminut yksiyrittäjäakatemiassa yrittäjien kouluttajan asiakkuuksien suhteen ja omaa vuosikymmenten kokemuksen markkinoinnista ja tämä kokemus on myös Omalogon asiakkaiden käytettävissä, kunhan vain esität sen kysymyksen: voiko Omalogo auttaa näkyvyydessä ja markkinoinissa?

Kryptot ja markkinavoimat

Oletko joskus miettinyt, mitä on tulossa seuraavaksi? Bitcoinit ja muut kryptovaluutat alkavat olla jo mennetty, vaikkeivat ne vielä olekaan kaikkien käytettävissä, mutta mitä on tulossa seuraavaksi. Kryptomarkkinat ovat melkoisen volatiiviset ja antavat sijoittajille joko huimia tuloksia, tai näpäytyksen sormille. Nyt kuumina kivinä ovat mm. NFT:t ja koko metaverse. Minne sinä olet katsomassa seuraavaksi sijoittamisen ja kenties säästämisen suhteen? Pitäydytkö osakkeissa ja rahastoissa, vai onko aika tutkia uusia digitaalisia alustoja ja niiden mahdollisuuksia.