Brändin tulee näkyä vaatteista

Kun menet liikkeeseen sisälle, toivot, että tunnistaisit asiakaspalvelijat edes jollain tavoin. Parhaiten se onnistuu sellaisissa liikkeissä, missä henkilökunnalla on selkeästi tunnistettavat vaatteet. Se, että henkilökunta on tunnistettavissa ei tarkoita samaa kuin halpa ja tylsä, vaan yrityksen haluama ilme voi näkyä myös vaatteista.

Logoa ja tekstiä

Aivan kuten jo vuosia omalla alallaan toiminut ja toimintaansa kehittänyt NetBet Kasino on luonut itsestään brändin iGaming alalle tuottaen monipuolisia palveluita lähinnä eurooppalaisille asiakkaille ja nyt lisäksi myös täysin suomenkielisesti, samalla tavalla jokaisen yrityksen tulisi kehittää oma brändinsä ja imagonsa, omanlaisekseen.

NetBet on kuitenkin yksi näitä alan pioneereja, perustettiinhan se jo 2001 ja se sai oman pelilisenssin nettipelaamista varten 2006, joten se on ollut nettipelimarkkinoilla jo kevyesti yli kymmenen vuotta ja kohta 20 vuotta pelialalla kokonaisuudessaan, ja toiminta on kehittynyt melkoisesti alkuajoista. NetBetin perinteenä on myös sponsoroida erilaisia urheilujoukkueita niiden virallisina vedonlyönnin kumppaneina, mukaan lukien Hamilton Academical, Steau Bucharest ja St Etienne.

Mainosteippaamo Omalogo voi auttaa tässä oman brändin näkyvyydessä monellakin eri tavalla, kiitos toimintamme monipuolisuuden ja kumppaniemme osaamisen. Omalogo voi yhteistyössä Kettu Markkinoinnin ja ER-tuen kanssa tuottaa kokonaisen uudistuksen jo pienenkin liikkeen tai ketjun olemukseen. Kokonaisuus voi käsittää esimerkiksi varsinaisen liiketilan uudelleen teippaukset ikkunoista sisätiloihin, ulkoisen olemuksen eli logon uusintaa ja mahdollisten mainoslauseiden tuottamista yrityksen kanssa yhdessä sekä lisäksi erilaisia digitaalisia kampanjoita tai yksinkertaisesti nettisivun uudistamista tai natiiviartikkeleiden tuotantoa yritykselle.

Kaikki lähtee suunnittelusta

Jos sinulla on liike ja työntekijöitä, etkö sinäkin haluaisi, että heillä olisi hyvät työasut ja asiakkaiden olisi helppoa ottaa kontaktia? Olet sitten ravintoloitsija tai urakoitsija tai omistat vaikka vaateliikkeen, Omalogo voi auttaa monipuolisen tarjonnan kautta. Se ei tarkoita, että Omalogolla olisi omia varastoja, vaan tilaamme aina tarvittaessa tuotteita päämiestemme omilta varastoilta ja tuotteet ovat meillä parissa päivässä ja Euroopasta tullessa viikossa.

Jotta lopputulos olisi mahdollisimman lähelle sitä, millä päästään mahdollisiin tavoitteisiin, toivomme asiakkaiden antavan aikaa suunnittelulle. Toimitamme kyllä tuotteita nopeallakin aikataululla, mutta mikäli haluat oikeasti uudistaa yrityksesi ilmettä, kannattaa siihen panostaa sekä ajallisesti että rahallisesti, olet kuitenkin tekemässä projektia, joka voi antaa omalle liiketoiminnallesi ulkoisen olemuksen seuraaviksi vuosikymmeniksi ja haluathan tehdä sen kerralla oikein, eli kannattaa suunnitella ja miettiä kunnolla, ennen kuin lähtee tuottamaan muutosta.

Me voimme palvella aivan yhtä lailla pieniä kuin isompiakin toimijoita ja toimitamme postin ja Matkahuollon välityksellä ympäri Suomea, mutta asennuskeikkoja teemme ainoastaan Etelä-Suomeen ja silloinkin lähinnä Läntiselle-Uudellemaalle sekä PK-seudulle.

Vaatemallistot

Omalogolla on suoraan valittavissa parin eri edustajan vaatemallistot, joiden kautta on suora pääsy useammalle vaatetoimittajalle ja esimerkiksi t-paidoissa on kymmeniä eri malleja samoin kuin huppareissa, joten lähtökohtaisesti on hyvä tietää vähän etukäteen, minkälaista tyyliä ollaan hakemassa sekä minkälaisella budjetilla ollaan liikkeellä. Laadukkaita vaatteita löytyy myös edullisessa tuotepäässä. Lisäksi Omalogolla on saatavilla suora nettikauppa, josta voi katsoa hinnat ja laittaa tarjouspyyntöä tulemaan. Lisäksi kun tarjouspyyntöön lisää oman logonsa, voi Omalogo toimittaa vedokset miltä logo voisi näyttää vaatteessa, minkä kokoisena sen voisi siihen laittaa ja minne kohtaa. Myös erilaisten tekstein erilaiset kirjasinmallit on hyvä katsoa läpi rauhassa.

Luonnollisestikaan kaikkia mahdollisia malleja ei koskaan käydä läpi, mutta pyynnöstä Omalogo tekee aina muutaman erilaisen vedoksen, joista on sitten helppoa lähteä eteenpäin ja päästä tyydyttävään lopputulokseen.