Yrityksen ulkoinen näkyvyys

Yritys voi markkinoida itseään monella tavalla ja monessa mediassa. Lohjan Virkkalasta toimiva OmaLogo Oy auttaa yrityksiä ulkoisen näkyvyyden kanssa tarjoten erilaisia ratkaisuja, joilla yritys ja sen palvelut tulevat paremmin esille.

  • Hyvä esimerkki on auton teippaus. Ei sen tarvitse olla kummoinen teippaus kun se huomataan, ja jos pakettiauto liikkuu paljon ja on parkissa työkohteissa- tekstit ja logot huomataan ja auto toimii markkinointivälineenä siinä samalla kun sillä liikutaan, kertoo OmaLogon teippari Mikael Pitkänen.

Siinä missä autoteippaus on rakennusalalla ja monella muulla alalla, joilla on käytössä pakettiautoja itsestään selvä vaihtoehto – myös konsultit ja liikkeenharjoittajat voisivat käyttää omia autojaan markkinointivälineinä.

  • Olemme tarroittaneet ravintoloiden ja kahviloiden autoja mutta tähän mennessä vähemmän sitten näiden muiden toimijoiden, mikä sinällään on kummallista sillä esimerkiksi verrattuna lehtimainokseen, yksi autoteippaus ei paljoa enempää maksa kuin yksi lehtimainos + se on näkyvillä pidemmän aikaan.

Tärkeintä on pitää kaikessa medianäkyvyydessä – on se sitten se oma auto, nettisivu, lehtimainos tai some-kanavat, se oma näkyvyys saman tyylisenä – sama logo aina käytössä ja mielellään samat värit toistuen, joten kun potentiaalinen asiakas näkee viestin, voi hän yhdistää tiedostamattaan sen jo aiemmin näkemäänsä mainokseen. Ihmisen mieli ja aivot ovat varsin automaattisia näitä asioita tehdessään, emmekä me voi sillä yhtään mitään – siksi on tärkeätä miettiä miltä se oma yritys näyttää ulospäin – siinä yrityksiä voivat auttaa mm lohjalaiset ER-tuki sekä Kettu Markkinointi.

Autoteippausten lisäksi yritys, jolla on kivijalkaliike, voi hyödyntää liiketilansa ikkunat oman tuotemerkkinsä ja tuotteidensa esille tuomiseen – tässäkin tärkeintä on säilyttää ne samat värit, logot ja kuvat kuin muussakin markkinoinnissa ja OmaLogo pystyy toimittamaan myös ikkunateippaukset.

  • Tänä talvena ikkunoiden teippauskeikat ovat olleet haasteellisia koska pitkälle tammikuuta meillä oli lämmintä ja yritykset ehtivät tilata ikkunateippauksia. Nyt niitä on itseasiassa pari jonossa asti odottamassa hieman leudompia säitä. Itse teippi kyllä saadaan kiinni ikkunaan, mutta ikkunan tulee olla puhdas teipattaessa ja teipparin itsensä on hyvä olla hyvin pukeutunut, kun teipataan kylmässä ilmassa – meillä tuo tavoite on siellä +5 asteen tietämillä.

Kun sitten auto ja ikkunat ovat hoidettu, on aika lisätä myös työasuun firman nimeä ja logoa. OmaLogo tekee sen lämpöpainamalla. Yleensä painettavat merkit ovat yksi tai kaksivärisiä ja ne tehdään suoraan siirtomateriaalilla mutta moniväriset logot tulostetaan ensiksi ja siirretään sitten lämmön avulla vaatteisiin. OmaLogosta saat myös vaatteet niin liiketiloihin, rakennuksille kuin vaikkapa ravintoloihin.

  • Näiden autojen, vaatteiden ja ikkunoiden lisäksi teemme myös tavallisia julisteita, ulkomainoksia, bannereita, kylttejä, opasteita – kannattaa tulla käymään Virkkalantie 2:ssa tai laittaa sähköpostia myynti@omalogo.fi ja kysyä lisää mahdollisuuksista ja toimitusajoista. Vaatteet meillä on tilattavissa suoraan verkkokaupasta https://omalogo.skypro.fi