Yhdistyksille ja seuroille myyntituotteet ilman riskiä

Mitä jos tekisimme oikeasti paikallista yhteistyötä, joka auttaa meitä kaikkia?

OmaLogo Oy toimii Virkkalassa, Virkkalatie 2:ssa ja tuottaa vaatteiden ja niiden merkitsemisen ohella myös kylttejä, tarroja sekä auto-ja ikkunateippauksia.

Haluamme tarjota paikallisille seuroille ja yhdistyksille monisäikeistä yhteistyötä, nämä ehdotukset eivät vaadi toisiaan, mutta kannattaa lukea loppuun saakka!

OmaLogo voi toimittaa logollisia tai nimellä varustettuja vaatteita kuten t-paidat, collegepaidat, takit, housut….. sopimuksesta vaikka vain yhdelle tilaajalle! Kun kerran olemme tehneet seuramerkinnän valmiiksi, olemme valmiit toimittamaan sopimusyhdistyksille jopa yksittäiskappaleita jäsenten tilauksesta!

Hintatasomme on aina sopimuskohtainen ja vaatteissa riittää paljon valinnanvaraa, mutta esimerkiksi huppareita voimme tarjota teille jopa 15-25€ hintaan merkinnän sisältäen, jonka päälle saatte asettaa oman katteenne – EIKÄ TEIDÄN TARVITSE OSTAA ITSELLE KUIN MALLIKAPPALE NÄYTILLE!

T-paidoissa ja collegehousuissa pääsemme alle 10€ hintatason ja voimme valita laajasta valikoimasta juuri teille sopivat vaatteet ja muut tuotteet kuten tarrat ja kangasmerkit.

NYT KANNATTAA TEHDÄ YHTEISTYÖSOPIMUS!

Facebook sivultamme näet esimerkkejä mitä Virkkalasta on lähtenyt maailmalle.

  • autoteipit
  • ikkunateipit ja -kalvotukset
  • sisustusteipit ja tarrat
  • yksilölliset tarrat
  • työvaatteet
  • ulkomainokset ja -kyltit
  • jne

Voit vaikka tilata vaatteet suoraan netistä: https://omalogo.skypro.fi/

Ottakaa tarvittaessa yhteys myyntiin ja saatte tarjouksen:

myynti@omalogo.fi

Kari 040 960 3330

LISÄETUINA VOIMME TARJOTA

Kettu Markkinointi  toimittaa projekteja ja sisältöä sosiaaliseen mediaan, yrityksille markkinointia sekä suunnittelee ja toteuttaa kotisivuja. Hyvä esimerkki kotisivuista: www.autokoulu-oiva.fi

Tai Nummelasta:www.eurofasteners.fi

Myös esimerkiksi tämä lohjalainen rengas-ja autolasiliike on saanut sivustonsa ketuila: www.virkblad.fi

Sosiaalisen median sisältöjä voi käydä katsomassa mm. OstaLohjalta-kampanjasta, Cafe Carnevalesta, Lohjantähdestä ja vaikka Vihdin Liikenteen Facebook-sivulta.

Jos haluat seurallesi tai yritykselle oman julkaisun joko sähköisesti nettiin tai oikeasti jäsenille ja asiakkaille jaettavan, Kettu Julkaisut toimittaa. Kettu Julkaisut Oy on lohjalainen yritys joka tuottaa tällä hetkellä Ykkös-Lohja lehteä ja taittaa Lohjan Seurakunnan Lohkare-lehden.

Yhteistyökumppaniyhdistyksille tarjoamme myös yhteistyömahdollisuutta YKKÖS-LOHJAN kanssa!

Kettu Julkaisut ja Kettu Markkinoinnin löydät Vihdinkatu 6:n toisesta kerroksesta. Toimistomme on avoinna normaalisti arkisin klo 9.00-15.00, mutta varmista soittamalla etukäteen.

Puhelin 010-3274230

Tai suorat:

Kari Oksanen 0400- 733 469
Niko Laitinen 050- 5710 755

myynti@kettumarkkinointi.fi


Yhteystiedot OmaLogo Oy

Myynti ja sopimukset

myynti@omalogo.fi
Kari 040 960 3330

Toimitukset

mikael@omalogo.fi
Mikael 050 323 6013

Virkkalantie 2, 08700 LOHJA