Veneteipit kuntoon kesäksi

Vene on käyttöesine, joskin useimmat veneilijät pääsevät käyttämään sitä vain kesäaikaan. Mainosteippaamo Omalogo on silloin tällöin päässyt teippaamaan myös veneitä ja tällekin kesälle tarjoamme veneteippausmahdollisuuksia. Olemme toimittaneet uusia rekisteriteippejä tai uusineet veneiden logoja – isompiakin pintoja on teipattu uusilla teipeillä, ja siten vanhastakin veneestä on saatu uudennäköinen – tai ainakin pirteämpi.

Teipit teipataan puhtaaseen pintaan, joka on asiakkaan vastuulla. Jos tilaat meiltä teipit ja teippauksen, toivomme että teipattava pintä on puhdas – teippi näet ei tartu hyvin likaiselle pinnalle, eikä tule sellaisella pitkään pysymään – puhtaalla pinnalla teippi kyllä säilyy vuosia.

Veneen teippauksen hyötyjä on muun muassa teipin asennuksen nopeus, teipin helppohoitoisuus, kustannustehokkuus verrattuna maalaukseen, ja teippi säilyttää alla olevan pinnan alkuperäisenä sekä teipin voi ottaa halutessaan pois. Teippiä pystyy myös helposti korjata jos esimerkiksi kylkeen tulee laituriin ajettaessa vekki. Teippauksien hinnat katsotaan aina tapauskohtaisesti, koska hintaan vaikuttaa teippi merkki, teipin sävy, materiaalin tarve sekä teipattavan kohteen haasteellisuus. Toteutamme myös pienemmät teippaukset veneisiin kuten raitojen teippaukset, sisätilateippaukset, veneen rekisteritunnukset, veneen nimi- ja numerotarrat jne.

Veneteippaukset ryhmiteltynä

Samalla tavalla kun tuotamme teippejä autojen pintaan, toimistoihin ja ikkunoihin, tuotamme niitä tarpeen mukaisesti myös veneeseen:

  • Runkoteippaukset: Värinvaihdot sekä pintojen ja raitojen uudistukset
  • Sisustusteippaukset: Sisätilojen uudistaminen kaluste- ja sisustuskalvoilla
  • Ikkunateippaukset: Ikkunoiden tummennukset sekä auringonsuoja- ja energiakalvotukset

Meillä on koko ajan varastossa jonkin verran tummennuskalvoja, sekä auringonsuojakalvoja jotka ovat käytettävissä niin toimistotiloihin, kotiin kuin veneeseen.

Miksi teipata eikä maalata osa veneestä?

Teippaus on ustannustehokas ratkaisu. Kustannukset ovat vain noin 30% vastaavasta maalauskustannuksesta, kylläkin mahdollinen teippaussuunnitelma ja erikseen tuotettavat logot tai vastaavat voivat nostaa kustannuksia. Toisaalta veneteippi on yhleensä nopea asentaa. Teippi on myös helppohoitoinen. Teipattu pinta ei vaadi vahausta vaan ainoa hoito, jota tarvitaan on pesu.
Teippaus on my helppo korjata. Vaurioitunut kohta teipistä leikataan irti ja vaihdetaan uuteen. Saumoja ei huomaa. Lisäksi pintaan tehtävä teippaus ja sen grafiikka ja tekstit ovat täysin kustomoitavissa. Pinnoitteeseen voidaan suunnitella, ja painaa erikseen suunniteltu kuvio tai grafiikka – vaikka täysin tilauksesta, jotta grafiikka ja tulos on sellainen, mitä varmasti ei ole kenelläkään toisella. Teippi voidaan koska tahansa poistaa jälkia jättämättä. Tämä mahdollistaa veneen modernisoinnin ja silti mahdollisuuden palauttaa originaali ulkonäkö toisin kuin maalauksessa.
Pinnoite on kestävä. Teippaus kestää muuttumattomana jopa 8 vuotta eikä sitä aurinko haalista.
Ympäristöystävällinen ja turvallinen ratkaisu. Pinnoite ei sisällä kemikaaleja eikä vahingoita luontoa. Se estää myös UV-säteilyn haittavaikutukset.