Urheilupalvelut

Kauttamme joukkueiden asukokonaisuudet peleihin ja vapaa-aikaan. Vaatteet sukista pipoihin ja lätsiin….. pelinumerot, nimet, julisteet tapahtumiin, verkkomainonta, SOME-sisällöntuotanto tapahtumiin Kettu Markkinoinnin kanssa.

Meiltä myös vaatteet työvaatteista, edustus-ja harrastusasusteisiin.

logo_stanno_gut_schmal

Urheilujoukkueiden asusteet voimme toimittaa Stanno Finlandin kautta

Stanno on tunnettu laadukkaista, mutta edullisista seuratekstiileistä, nopeista toimituksista sekä asujen tyylikkäistä ulkoasuista. Ei ole ihme, että lukuisat suomalaiset seurat (ja vielä lukuisammat muualla maailmassa) ovat jo valinneet Stannon tuotteet.

Kuvasto:

2016-teamsport

HUOMIO!!!!

Koska yrityksemme perustana on tuottaa jonkinverran voittoa, jotta palkat saadaan maksettua, olemme tehneet sopimuksia tavarantoimittajien kanssa. Osa näistä toimittajista toimittaa meille vaatteita. Näistä vaatteista tiedämme mistä ne tulevat ja keneltä, sekä kuinka paljon olemme niistä maksaneet ja mitä niille voidaan tehdä. Jos kuitenkin asiakkaana päätät tuoda omat vaatteesi merkintään, emme ota vastuuta, jos  painatuksen yhteydessä vaatteille sattuu jotain. Esimerkiksi ne eivät kestä painatuksen lämpöä (heatpress, lämpöpainatus) tai brodeerauksen tikkausta.

Mikäli painatus epäonnistuu itse toimittamaamme vaatteeseen, toimitamme uuden vaatteet ja painatuksen maksutta. Tämä käytäntö on ollut jo aiemmin käytössä, mutta ei missään selvästi näkyvillä. 9.10.2016 olemme lisänneet tämän tiedotteen sekä kotisivuillemme että some-kanavaamme Facebookissa.