Pitkä syksy 2020

Eletään jo marraskuun puoltaväliä eikä säät ole vielä kylmenneet normaalin syksyn tapaan, joten olemme vieläkin voineet tehdä ikkunateippauksia. Niiden aika alkaa kuitenkin vähitellen siirtyä keväälle, sillä ulkoilman +5c vaatimus on minimi – teipit kyllä saadaan ikkunoihin kylmälläkin säällä, mutta emme takaa että ne pysyvät. Meillä on pakkasiakin varten omat tuotteet, mutta ikkunateippaukset on aina parempi tehdä niissä olosuhteissa, joita teippivalmistajat suosittelevat.

Syksy on muutenkin tuonut mukanaan harmauden ja pimeyden, satunnaisia aurinkoisia päiviä unohtamatta. Nyt viimeistään on aika varmistaa myös työntekijöiden jaksaminen töissä ja vapaalla. Me emme itse myy CBD-tuotteita, mutta olemme huomanneet, että niistä on apua jaksamiselle. Lue lisää täältä jos haluat tietää mistä tuossa luonnontuotteessa on kyse.

Työssä on hyvä muistaa työntekijöiden hyvä olo ja samalla se tosiasia, että työntekijät ovat aktiivisia yrityksen markkinoijia, joten heillä päällään olevat yrityksen tuotteita ja logoa kantavat vaatteet toimivat aina mainoksina, mutta samalla myös antavat työvaatteet. Työvaatteissa ei kannata valita sitä halvinta, vaan panostaa jonkin verran siihen, miltä vaate oikeasti tuntuu. Luonnollisestikaan meidän pieni toimintamme ei mahdollista, että meillä olisi itsellä kaikki valikoimamme vaatteet itsellä käytössä, mutta monet näistäkin tuotteista ovat olleet ja ovat meillä itsellä käytössä. Halvat t-paidat ja colleget ovat hyviä kampanjatuotteita ja messupukeutumista, mutta pidempiaikaiseen pukeutumiseen ja sen merkintään kannattaa miettiä sellainen vaihtoehto, jonka työntekijä pukee mielellään ylleen.

Tuotteita syksyyn ja talveen

Tämä vuosi on ollut kaikessa suhteessa erikoinen, joten meillä on tuotevalikoimiin tullut lisätuotteena logollinen käsidesi:

KOTIMAINEN KÄSIDESISPRAY 100 ML

Turvallinen ja tehokas etanolipohjainen käsien desinfekti oaine. Sisältää glyseriiniä, joka estää ihon kuivumista. Ainett a annostellaan kuiville käsille n.4 ml ja hierotaan, kunnes aine on haihtunut ja iho tuntuu kuivalta.
Sisältää:Etanoli

Logotarralla (35x30mm)
100 kpl 299€+alv
300 kpl 799€+alv
1000 kpl 2299€+alv

Kauttamme on myös saatavilla kertakäyttöisiä kasvomaskeja 50 kpl laatikoissa. Me itse käytämme työtehtävissä vastaavia maskeja ja toivomme meillä käydessänne, että teilläkin olisi maski päällä. Nämä ajat ovat niin erikoiset, että pieni yrityksemme ei kestäisi työntekijän monen viikon poissaoloa.

Työvaatteet logoilla

Tänä syksynä menestystuotteitamme ovat olleet erilaiset työvaatteet, joissa on heijastimet. Esimerkiksi tälläinen t-paita, pitkillä hihoilla ja hihassa olevalla korttipaikalla: firman nimi tekstinä selässä hintaan 29€+alv/kpl

Heijastava Pitkähihainen T-Paita

  • 100% Polyesteri
  • Single Jersey
  • Hihassa ID korttitasku
  • Fluorisoiva EN ISO 20471:2013 luokan 2 täyttävä T-paita
  • Istutetut hihat
  • Heijasteet
  • Liitteenä EU-Vaatimustenmukaisuusvakuutus
  • 180g/m²
  • Koot: S-3XL

Työvaatteet voidaan merkata erivärisillä kirjaimilla, tekstillä, mutta myös monivärisin logoin – tarpeen mukaan. Hinnat muodostuvat lopullisen merkinnän määrän ja koon mukaan.

Omalogo mainosteippaamossa on saatavilla myös takkeja lyhyinä ja pitkinä sekä erilaisia heijasteliivejä sekä monissa eri väreissä saatavilla olevina heijastinvaljaita.

Lisäksi pidentynyt syksy on lisännyt lämpimien huppareiden myyntiä. Huppareissa olemme tänä syksynä valinneet päätuotteeksi:

AUTHENTIC VETOKETJUHUPPARI

• Materiaali: 80 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa, 20 % polyesteriä
• Paino: 280 g/m²
• Kolmilankakudonta, päälikerros pehmeää puuvillaa
• Kaksinkertaisessa hupussa kankaanvärinen nyöri
• Päällystetty metallinen YKK-vetoketju
• Vahvistettu niskasauma
• Oikeanpuoleisessa taskussa läpivienti ja kauluksessa lenkit kuulokkeiden johdolle
• Harjattu sisäpinta

Koot: XS – 4XL

Hupparin hinta rintalogolla 45,90€+alv

Huppari on hyvä ulkona työssä oleville esimerkiksi takin alle, tai sellaisenaankin vielä syksyisin ja keväisin. Huppari on pehmeä ja lämmin päällä. Hupparit voidaan merkata edestä ja takaa ja vastaava huppari on saatavilla myös ilman vetoketjua, jolloin eteen voidaan tehdä isompi painatus.

Kannattaa huomioida, että mitä isompi painettava merkki tai tekstimäärä, sitä hintavampi tulee painatuksesta.

Sisätilojen teippaukset

Tänä syksynä teippauksia on tehty paljon myös sisätiloissa. Olemme käyneet asentelemassa maitolasiteippejä ja turvateippejä ikkunoihin. Jos sinulla on toimistotilat tai tuotantotilat, joissa tarvitset sisäikkunoihin väriä, näköesteitä tai lisäturvaa, kysy ihmeessä lisää. Sisäkalvotukset tuovat sekä tarvittavaa turvaa, että luovat erilaista tunnelmaa, jos kalvotus tehdään saatavissa olevilla eri värisävyillä.

Mainosteippaamo

Mainosteippaamomme sijaitsee Etelä-Lohjalla, Virkkalassa. Olemme aivan tie 25-varrella Kalkkipetterin toimistohotellissa. Meillä ei ole omia autoteippaustiloja, joten talviaikaan joudumme miettimään asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti, missä voimme auton teipata. Omissa tiloissamme meillä on omat laitteet joilla tuotamme sekä vaatemerkinnät, julisteet sekä erilaiset tarrat. Olette tervetulleita käymään tuotantomme tiloissa, mutta ilmoita etukäteen, jotta tiedämme olla paikalla. Pieni tuotantomme on puolet ajasta asiakkaiden luona teippaamassa, mittaamassa tai viemässä valmiita tuotteita.