Palveluita Omalogosta kiinteistönyhtiöille ja isännöintipalveluille: ikkunakalvo

Omalogo Oy toimii Virkkalasta käsin ja palvelee asiakkaita pääsääntöisesti Läntisellä Uudellamaalla sekä PK-seudulla tuottaen ikkunateippauksia, autoteippauksia sekä vaatteita yrityksen logoilla. Omalogo Oy tuottaa myös erilaisia palveluita kiinteistöyhtiöille, isännöitsijöille sekä taloyhtiölle.

Ikkunakalvot – Yhdistelmä tyyliä ja suojaa

Liiketilojen ikkunakalvoilla on tärkeä rooli sekä esteettisessä että käytännöllisessä mielessä. Ne eivät ainoastaan paranna liiketilan ulkonäköä, vaan tarjoavat myös suojaa auringon UV-säteiltä, jotka voivat haalistaa tuotteita ja aiheuttaa lämpötilannousua sisätiloissa. Ikkunakalvojen käyttö on tehokas tapa säädellä valon määrää ja suojata arvokkaita tuotteita auringon vahingoittavilta vaikutuksilta.

Aurinkokalvot ja niiden asentamisen syyt

Miksi aurinkokalvot ovat tärkeitä?

Aurinkokalvot ovat olennainen osa nykyaikaista kiinteistöjen hallintaa. Ne tarjoavat ratkaisun useisiin ongelmiin, kuten liialliseen auringonvaloon ja lämpöön, UV-säteilyn vahingollisiin vaikutuksiin ja yksityisyyden suojaan. Kalvojen asentaminen ikkunoihin vähentää merkittävästi auringon aiheuttamaa kulumista ja haalistumista, suojaa sisätiloja ja vähentää lämmön kertymistä.

Aurinkokalvojen energiatehokkuus

Aurinkokalvot vähentävät huomattavasti rakennusten energiankulutusta. Ne heijastavat auringonvaloa ja lämpöä, mikä auttaa pitämään sisätilat viileämpinä kesäkuukausina. Tämä vähentää ilmastointilaitteiden käyttötarvetta, mikä puolestaan vähentää sähkölaskuja ja edistää ympäristön kestävää kehitystä.

Yksityisyyden suoja ja turvallisuus

Aurinkokalvot tarjoavat erinomaisen yksityisyyden suojan. Ne voivat estää ulkopuolisten näkyvyyden sisätiloihin päiväsaikaan, mikä lisää asukkaiden ja työntekijöiden yksityisyyttä. Lisäksi ne vahvistavat ikkunalasia, mikä lisää turvallisuutta ja suojaa rikkoutumisen varalta.

UV-säteilyn vähentäminen

UV-säteily on haitallista sekä ihmisille että esineille. Aurinkokalvot suodattavat jopa 99% haitallisista UV-säteistä, mikä suojaa ihon terveyttä ja estää huonekalujen, mattojen ja taideteosten haalistumista.

Mukavuuden lisääminen

Asennettuna ikkunoihin, aurinkokalvot tasoittavat sisätilojen lämpötilaa ja vähentävät häikäisyä. Tämä parantaa asumismukavuutta ja työympäristön laatua, mikä on erityisen tärkeää toimistoissa ja muissa työtiloissa.

Esteettisyys ja muotoilu

Aurinkokalvoilla on myös esteettinen arvo. Ne ovat saatavilla useissa eri sävyissä ja tyyleissä, jotka sopivat erilaisiin rakennuksiin ja sisustustyyleihin. Kalvot voivat myös parantaa rakennuksen ulkonäköä ulkopuolelta katsottuna.

Asennuksen helppous ja kustannustehokkuus

Aurinkokalvojen asennus on suhteellisen helppoa ja ne ovat kustannustehokas ratkaisu energiatehokkuuden ja mukavuuden parantamiseen. Ne ovat pitkäikäisiä ja niiden ylläpito on helppoa, mikä tekee niistä erinomaisen sijoituksen niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Murtokalvot liiketiloihin

Murtakalvot ovat erikoistuneita kalvoja, jotka on suunniteltu lisäämään turvallisuutta ikkunoissa ja muissa lasipinnoissa. Nämä kalvot toimivat vahvistamalla lasia ja estämällä sen särkymisen vaarallisiksi sirpaleiksi onnettomuuden tai ilkivallan sattuessa. Ne ovat erityisen hyödyllisiä julkisissa tiloissa, kouluissa, yrityksissä ja kotitalouksissa, tarjoten lisäsuojaa ja mielenrauhaa.

Murtakalvojen toimintaperiaate

Murtakalvot on valmistettu kestävistä, läpinäkyvistä materiaaleista, kuten polyesteristä, ja ne on suunniteltu pysymään kiinni lasissa, vaikka lasi rikkoutuisi. Kalvot pitävät lasin palaset yhdessä, estäen niitä putoamasta tai lentämästä ilmassa, mikä vähentää vahinkoja ja loukkaantumisia.

Turvallisuuden parantaminen

Murtakalvot lisäävät turvallisuutta monin tavoin. Ne suojaavat rikkomiselta ja murroilta, koska kalvon läpi on vaikeampi murtautua. Ne myös suojaavat luonnonmullistusten, kuten myrskyjen tai maanjäristysten, aiheuttamilta vahingoilta. Lisäksi ne suojaavat lasin rikkoutumiselta onnettomuuksissa, kuten törmäyksissä.

UV-säteilyn suodatus ja energiatehokkuus

Murtakalvot voivat myös suodattaa haitallisia UV-säteitä, suojaten ihmisiä ja esineitä auringon aiheuttamilta vahingoilta. Joissakin murtakalvoissa on energiatehokkuutta parantavia ominaisuuksia, kuten lämmön ja valon säätely, mikä auttaa vähentämään ilmastointikustannuksia ja parantamaan sisäilman laatua.

Maitolasikalvo näköesteeksi

Maitolasikalvo on erinomainen ratkaisu, kun halutaan luoda näköeste samalla säilyttäen luonnonvalon sisäänpääsy. Se on suosittu valinta toimistoissa, kotitalouksissa ja julkisissa tiloissa, jossa yksityisyys on tarpeen, mutta halutaan välttää tilan pimentäminen. Maitolasikalvo on käytännöllinen ja esteettisesti miellyttävä vaihtoehto perinteisille verhoille tai sälekaihtimille.

Maitolasikalvon ominaisuudet

Maitolasikalvo on ohut, läpinäkymätön kalvo, joka kiinnitetään lasipintoihin. Se muistuttaa ulkonäöltään maitolasia, mikä antaa sille sen nimen. Kalvo päästää valon läpi, mutta estää selkeän näkyvyyden läpi, luoden yksityisyyttä ilman valon menetystä.

Monipuoliset käyttökohteet

Maitolasikalvo soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin. Se on ihanteellinen ratkaisu kokoushuoneiden, toimistotilojen, kylpyhuoneiden ja makuuhuoneiden ikkunoihin. Lisäksi sitä voidaan käyttää osastoivien lasiseinien peittämiseen toimistoissa, tarjoten näkösuojaa samalla kun tila pysyy avoimena ja valoisana.

UV-säteilyn suodatus ja suojelu

Vaikka maitolasikalvo ei ole läpinäkyvä, se pystyy suodattamaan osan auringon UV-säteilystä. Tämä suojaa sisätiloja auringon haalistumisvaikutuksilta ja auttaa säilyttämään huonekalujen, mattojen ja taide-esineiden värin ja kunnon.

Esteettinen ulkonäkö ja sisustusmahdollisuudet

Maitolasikalvo tarjoaa modernin ja tyylikkään ulkonäön ikkunoihin ja lasipintoihin. Se sopii hyvin nykyaikaisiin sisustustyyleihin ja tuo lisäarvoa tilan visuaaliseen ilmeeseen. Kalvoa on saatavilla eri vahvuisina, joten voit valita juuri oikean määrän yksityisyyttä ja valon läpäisyä tarpeidesi mukaan.

Yhteenveto

Maitolasikalvo on monikäyttöinen, käytännöllinen ja esteettisesti miellyttävä ratkaisu, kun tarvitaan näkösuojaa mutta halutaan säilyttää luonnonvalo. Sen monipuoliset käyttökohteet, UV-suodatusominaisuudet ja helppo ylläpito tekevät siitä suositun valinnan niin kotitalouksiin kuin julkisiin tiloihin.

Nämä ja paljon muuta saat palveluna Omalogo Oy:n teippaamosta. Ota yhteyttä ja pyydät tarjousta vaikka samantien lähettämällä sähköpostia suoraan: myynti@omalogo.fi