Mainosteippaamosta apua kuumaan kesään

Mainosteippaamo OmaLogo on viimeisten parin vuoden aikana teipannut myös yksityisten asuntoja, parvekkeita, mökkejä. Tarvetta on ollut sekä aurinkokalvojen, tummennusten että näköesteiden tarroituksia ja kaikille näille löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Asuinmukavuutta aurinkokalvoituksella

Silloin kun aurinko oikeasti ja todella lämmittää ja paahtaa ikkunoista sisään, voidaan aurinkokalvoituksella saada aikaa lisämukavuutta asunnon sisälle. Kalvoitus nimittäin lähes poistaa UV-säteilyn ja auringon lämpösäteilystäkin riippuen kalvosta saadaan pois useampi kymmenen prosenttia. Edullinen joustoluotto voi tässä tilanteessa olla yksityisasiakkaalle maksuvaihtoehto kalvoitukselle. Vaikka aurinkokalvoitus ei työnä maksa kuin vajaat sata euroa neliöltä, niin jo keskivertotalossa voi auringon suunnalle olla useampi isompi ikkuna ja ikkunapinta-alaa nopeasti parisen kymmentä neliötä, ja silloin yksi vaihtoehtoinen maksutapa on joustoluotto ja kalvot nopeasti ikkunaan.

Viisi vaihtoehtoa aurinkokalvoitukselle

Aurinkokalvoituksen asentaminen ikkunaan kuin ikkunaan on mahdollista ja käyttämämme kalvot soveltuvat 20 pakkaseta 80 plus asteeseen, joten ne soveltuvat ihan hyvin Etelä-Suomen olosuhteisiin ja kestävät vuosia ikkunoissa. Aurinkokalvoitus on edullinen ja nopea tapa parantaa asunnon tai liiketilan, toimiston asuin- ja työskentelmukavuutta.

OmaLogo käyttää asuntojen, terassien, parvekkeiden ja toimistojen aurinkokalvoitukseen viittä erilaista kalvoa. Solar Film 27 on lievästi metallisen siniharmaa, joka blokkaa jopa 27% aurinkoenergiasta ja 97% UV säteilystä, se myös heijastaa 27% valosta takaisin.

Toinen vaihtoehto on shampagnan väriin vivahtava Solar Film 41 joka on todella ultrahieno aurinkokalvo, joka heijastaa jopa 41% aurinkoenergiasta takaisin ja blokkaa 99% UV-säteilystä. Solar Film 41 ei estä lainkaan valoa tulemasta läpi kalvon.

Kolmas vaihtoehto eli Solar Film 55 on lievästi hopeaväritteinen kalvo, joka heijastaa peräti 55% auringoenergiasta ja 95% UV-säteilystä mutta myös 60% näkyvästä valosta.

Neljäs vaihtoehto on Solar Film 65, joka heijastaa jopa 65% auringoenergiasta ja 99% UV-säteilystä. Se on hopeaväritteinen ja heijastaa myös näkyvästi valosta 60% takaisin,

Viiden vaihtoehto on Solar Micro Dot, mikä on kalvo, joka on täynnä ”pisteitä”. Se estää 90% UV-säteilustä ja 48% aurinkoenergiasta, mutta valosta vain 28%. Sen rakenne antaa auringonsäteiden tulevan läpi aamulla, kun aurinko on matalalla ja estää auringonenergian sitten iltapäivällä ja siten toimii kaksivaikutteisesti riippuen kellonajasta ja auringon korkeudesta.

Tarkemmin aurinkokalvojen toiminnasta voit lukea 3M:n esittelysivulta. Tilauksesta asennamme myös 3M kalvoja.

Hintaluokkaeroja ei näillä kalvoilla ole suurta, koska työnosuus on suurempi kuin kalvojen hinta.

Maitolasiteippaus

Moneen yksityis- sekä liikekohteeseen on asennettu myös erivärisävyisiä maitokalvoja, joilla aikaansaadaan lähes täydellinen yksityisyys, mutta jätetään pieni mahdollisuus nähdä hahmoja. Maitokalvoja käytetään paljon liiketilojen ovissa ja katutason ikkunoissa. Maitokalvo blokkaa paljon valosta, mutta pitää ikkunan kuitenkin ”avoimena” ulospäin. Maitokalvo sopii hyvin myös sisätoimistoihin kuin myös yksityiskoteihin.

Maitolasiteippaus ei estä valoa täysin – mutta antaa näkösuojan

Moneen yksityis- sekä liikekohteeseen on asennettu myös erivärisävyisiä maitokalvoja, joilla aikaansaadaan lähes täydellinen yksityisyys, mutta jätetään pieni mahdollisuus nähdä hahmoja. Maitokalvoja käytetään paljon liiketilojen ovissa ja katutason ikkunoissa. Maitokalvo blokkaa paljon valosta, mutta pitää ikkunan kuitenkin ”avoimena” ulospäin. Maitokalvo sopii hyvin myös sisätoimistoihin kuin myös yksityiskoteihin.

Maitokalvo on pitkään ollut saatavilla vain harmaana, mutta OmaLogosta voit saada kohteeseesi maitokalvoteippauksen, jossa on hopean, kullan, punainen, vihreän tai sininen vivahteita – näitä kannattaa tulla paikan päälle Kalkkipetterille katsomaan, miltä ne näyttävät oikeasti ikkunassa.

Uutta väriä ikkunaan

Uutta ilmettä kotiin ja toimistoon voi hankkia myös ikkunan täydellisellä värikalvolla. Saatavilla on 13 eri väriä punaisesta, pinkistä, violetista, sinisestä, seepiasta, keltaisesta, oranssista, vihreästä ja harmaasta.

Ikkunoita on kaikissa taloissa ja liikkeissä. Varsinkin liikkeissä, joilla on tuotteita näyteikkunoissa, aurinkokalvoitus tuo lisäturvaa myös tuotteille, estäen niitä haalistumasta.

Kysy lisää, tule käymään – mainosteippaamo OmaLogo auttaa.