Kiinteistöjen kyltit, mainoskyltit ja mainostekstitarrat nopealla toimituksella

Mainosteippaamo Omalogo Oy toimittaa mainoskyltit ja kiinteistöjen kyltit sekä muut opaskyltit tarpeen mukaisesti asiakkaalle, ja tarvittaessa myös erillisellä sopimuksella hoitaa kylttien asennukset paikoilleen. Mainosteippamo Omalogo Oy hoitaa myös valomainosten uudet pinnat ja tarvittaessa tuottaa uuden mainoksen vanhalle mainoskyltille, tai tarvittaessa koko kyltin pohjineen ja tarroituksineen. Ulkotarrat säilyvät useamman vuoden, riippuen vähän siitä millaisiin olosuhteisiin kyltti joutuu.

Kylttejä voidaan tehdä monen kokoisia, mutta tulostuksemme mahdollistaa maksimileveydeltään vain reilun metrin tulostukset. Luonnollisesti jos tausta on yksivärinen, voidaan teippaus mahdollisesti toteuttaa irtokirjaimin ja irtosymbolein, joka lisää mahdollista maksimikokoa. Toimitusajat ovat normaalisti 1-2 viikkoa, joten kannattaa ottaa ajoissa yhteyttä. Tarvittaessa mainosteippaamosta saa myös suunnitteluapua, sekä konsultointia yleisestikin mainoksien suhteen. Mainossuunnittelu perustuu yli 30 vuoden kokemukseen mainos-ja markkinointialalla, ja kylttejä ja tarroituksia olemme toimittaneet Omalogosta useamman vuoden ajan.

Kerro meille minkälaista kylttiä tarvitset: kerro mitat (eli korkeus ja leveys), kerro myös haluatko meiltä myös kyltin asennuksen, eli missä sijaitsee lopullinen asennuspaikka, ja kuinka korkealle kyltti asennetaan, ja tarvitaanko meiltä ennen toimitusta varmistusmittaus, että kyltti on oikean kokoinen. Toimitamme sitten tilauksesta vedoksen, ennen toimitusta. Kun vahvistatte vedoksen, tuotamme itse kyltin ja toimitamme sen valitulla tavalla (nouto, Matkahuolto, vienti, vienti + asennus).

Teemme mainoskyltit sekä ulko- että sisätiloihin, kohteeseen parhaiten soveltuvasta materiaalista. Meiltä saat muun muassa työmaakyltit ja pihakartat tulostettuina.

Ei minimitilausta

Meillä ei Mainosteippaamo Omalogossa ole mistään tuotteesta minimitilausta, mutta pienissä tilauksissa meillä on minimilaskutus, joka on 50€ sisältäen arvonlisäveron. Tämä koska meillä ei ole varsinaista liiketilaa, vaan tuotanto- ja varastotilat Lohjan Virkkalassa, toimistohotelli Kalkkipetterissä.

Tarvittaessa suunnittelemme kyltit asiakkaan toiveiden mukaan ja olemme aina valmiita auttamaan, mikäli sinulla on kylttien suunnitteluun liittyviä kysymyksiä. Yleisimmät opasteet ovat kiinteistön sisällä olevat opastavat kyltit, ulkopuolella olevat ohjaavat opasteet sekä valomainokset.

Mainoskyltillä myyntiä ja näkyvyyttä

Mainoskyltin tai valomainoksen ei tarvitse olla valtava, mutta oikein sijoitettuna se sekä auttaa potentiaalisia asiakkaita löytämään perille, sekä kertomaan muille missä liike sijaitsee, ja mitä on tarjolla. Mainoskyltti voi olla vaihdettava, tai se voi olla samanlaisena paikoillaan vuosia – uusien tarroituksien laitto onnistuu yleensä vielä pari vuotta vanhaan pohjaan, mutta vanhemmat muovipohjaiset ratkaisut ovat varsinkin ulkotiloissa sään vaikutuksesta vaurioituneita, että suosittelemme yleisesti suoraan uuden taustalevyn hankintaa – se on siistimpää, säästää aikaa ja se on aina uusi ja puhdas.

Laita meille sähköpostia myynti@omalogo.fi ja kerro kylttitarpeestasi, ja saat meiltä nopeasti vastauksen,ja mikäli olet antanut tarpeeksi tietoja, saat jo ensimmäisellä kerralla myös tarjouksemme. Tarjouksemme pohjautuu avoimesti sivuillamme nähtävillä olevaan hinnastoomme.

Laitetaan yrityksenne näkymään paremmin – uudella kyltillä.

Urheilusta ja sen seuraamisesta

Muistatko vielä Tukholman Globenin, se on nykyään Avicii Areena. Tai mitä tapahtui juuri Lahdessa, kun Red Bull juoksutapahtuma valtasi Lahden suurmäen? Nykyään tapahtumia on entistä enemmän ja valikoimat sen kun laajenevat – kiitos pitkälti aikuisten lisääntyvän vapaa-ajan ja nousseen elintason. Vai olisiko sittenkin Golf se sinun valintasi, ja sitä auttamassa ovat sitten erilaiset Golf-videot. Tässä kaikessa kehityksessä ja lisääntyneessä tarjonnassa myös vastuullisuus (sustainability) on noussut aivan uusiin otsikoihin.

Taloudenhallintaan apua ja uusia ajatuksia

Lainamarkkinat ovat myös laajentaneet palveluitaan, ja kuka tahansa meistä aikuisista voi hakea lainaa netistä yhdestä palvelusta ja saada vastauksena useamman lainatarjouksen. Toisaalta myös lukemalla voi oppia lisää historiasta, jonka kautta kuitenkin lähes kaikki nykyajankin tapahtumat ovat selitettävissä. Ja jos sitten siitä talousrahasta jää ylimääräistä, niin ainahan naisena voi sitten shoppailla vaikka uusia vaatteita. Taloudenhallinnan ajatusten mukana tulevat helposti suunnitelmiin myös kierrättäminen ja oma hiilijalanjälki, kysymyksiä, joita pitää silloin tällöin miettiä.  Taloudenasioita ajatellessa ja suunnitellessa voi vastaan tulla paljon termejä joista ei ole aiemmin kuullutkaan, kuten annuiteetti ja tasaerä. Tai voihan tilanne olla sellainenkin, että olet tilanteessa missä tarvitset apua toiselta, tai sinä olet se, joka antaa apuja arjen raha-asioiden hoitoon toisen puolesta.

Valmistaudu syksyyn ja talveen

Kun kaikki liikuntasuoritteet ovat kalenterissa, ja oma talous tsekattu kuntoon, on aika tarkistaa auto syksyn kelejä varten, onhan renkaat kunnossa? Syksyn tullessa pitää koiranomistajienkin muistaa pari tärkeätä asiaa koiran kanssa ulkoillessa metsässä. Syksyn tullessa aurinkoiset päivät alkavat hetkellisesti ainakin vähentyä ja syksyn sateet tulevat, silloin voi välillä myös oma työmotivaatio laskea, mutta onneksi voi omalla ajattelulla löytää työmotivaation uudelleen. Toisaalta taas yrittäjät voivat syksyllä miettiä uutta ilmettä oman yrityksen ilmeeseen talvikautta ajatellen, sillä on taloudellinen tilanne maailmalla mikä tahansa, elämä ja liiketoiminta jatkuu kuitenkin.