Kesä lähestyy – onko teillä tarpeita näkyvyyteen liittyen

Mainosteippaamo OmaLogo Oy toimittaa Lohjalle ja sen lähialueille pääosin yrityksille palveluita. Tuotamme autoteippauksia niin henkilö-, paketti- kuin raskaankaluston autoihin, mutta emme tällä hetkellä tee ikkunatummennoksia emmekä läpiteippaa autoa – mutta saat meiltä logot, kuvat, tekstit autoosi. Ja jos teemme sen meillä Virkkalassa, hintaan kuuluu myös autonkäsinpesu naapurissamme GoldWashilla (Virkkalantie 2). Tämän jutun kuvat ovat muuten Facebookista, jonne päivitämme kohtuullisen hyvin projektiemme työn jälkiä.

Jos olet avaamassa uutta liikettä tai liikkeesi ikkunat tarvitsevat freesimpää ilmettä, saat meiltä myös ikkunateippaukset. Viime vuonna toteutimme parisenkymmentä lohjalaista liikeikkunaa uuteen kuntoon. Samalla kun tuotamme uudet teipit ikkunaan saat kauttamme myös printtmateriaalit, esitteet – kiitos kumppanimme Nummelasta Painokiila Oy  – ja tarvitessasi lehtimainontaa, teemme yhteistyötä paikallislehti Ykkös-Lohjan kanssa.

Tottakai autojen ja liikkeiden lisäksi teippaamme myös moottoripyöriä, veneitä ja teemme teipit myös itseteippaukseen.

Ikkunoiden lisäksi teemme myös ulkomainoksia, valomainokset, julisteet, flyerit – you name it, we create it. Meillä on omien laitteidemme lisäksi monien vuosien aikaiset yhteistyökumppanit, joilta saamme apua toimituksiin niin sähkötöiden kuin painotöiden tai kuljetuksenkin suhteen. Jopa hitsattavat kylttitelineet onnistuvat tarvittaessa.

Autojen ja ikkunoiden ja seinien jälkeen on aika laittaa myös henkilökunnan vaatetus kuntoon. Siinä meitä auttaa useampi vaatetoimittaja, mutta tärkeimmät niistä SkyPro ja DC-Collection, joiden valikoimat meille tukevat toisiaan ja mahdollistavat teille todella laajan valikoiman vaatteita. Vaatemerkinnät teemme lämpösiirrolla eli prässäämällä. Voimme toteuttaa yksiväristen prässäysten lisäksi myös 4-värimerkinnät vaatteisiin. Vaatteet kannattaa myös tilata meidän kauttamme, sillä kokonaishinta on todennäköisesti silloin edullisin, kuin jos toisit vaatteet meille ja ottaisit vain merkinnän. Soita ja kysy tai laita sähköpostia tulemaan!