Ikkunakalvotuksilla mukavuutta ja turvallisuutta

Teemme myös ikkunoiden kalvotuksia niin liikkeisiin kuin koteihin.

Näillä erikoisvalmisteisilla kalvoilla saadaan sisälle pääsevä haitallinen UV -säteily minimoitua ja lämpötilaa laskettua. Kalvoista löytyy useita sävyjä mm. peilikalvoja ja eriasteisia tummennuskalvoja.

sf27menu

sf41menu

sf55menu

sf65menu

Aurinkosuojakalvoista on monia etua. Me käytämme MDP:n ja 3M.n aurinkosuojakalvoja.

1 VIILEYTTÄ KESÄLLÄ: Auringonsuojakalvot vähentävät jopa 80 % auringon lämpösäteilystä. Koneellisen ilmastoinnin tarve ja sen myötä energiankulutus vähenee.

2 LÄMPÖÄ TALVELLA: Monet edustamistamme kalvoista toimivat myös lämpöä eristävinä. Lämpöhukka pienenee, vedontunne vähenee ja energiankulutus laskee.

3 POISTAA HEIJASTUKSET: Kalvot poistavat esimerkiksi näyttöpäätteiden heijastuksia tehokkaasti. Tilan valoisuus ei vähene eikä värien toistuminen ikkunan läpi muutu.

4 VÄHENTÄÄ HAALISTUMISTA: Auringon UV-säteily ja lämpö haalistavat ja kellastavat verhot, matot, huonekalut ja ikkunasomisteet. Auringonsuojakalvot poistavat jopa 98 % UV-säteilystä.

5 ANTAA NÄKÖSUOJAA: Auringonsuojakalvoja voidaan käyttää myös näkösuojana. Sisäpuolelta näkee ulos, ulkopuolelta ei näe sisään.

6 PARANTAA HENKILÖTURVALLISUUTTA: Auringonsuojakalvo toimii myös sirpalesuojana. Jos lasi rikkoontuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan.

caribe-living_room

Hinnat alkaen 105€/m2