Autoteippauksilla ilmettä autoon

Useimmiten autoteippaukset tehdään yritysten autoihin, jolloin tarkoituksena on tuoda yrityksen brändiä enemmän näkyville, sekä luonnollisesti mainontaa yrityksen palveluita, missä autot sitten ovatkaan liikenteessä.

Yleisimmin perusteippaus sisältää yrityksen nimen tai logon ja jonkinlaisen yhteystiedon, kuten vaikkapa puhelinnumeron tai nettiosoitteen.

Omatoiminen teippaus

Yksityishenkilötkin tuunaavat autojaan ja aktiivinen autoilija voi tehdä, vaikka lamppukalvot omaan autoonsa itse, jos vain on halukkuutta. Luonnollisesti saman voi tilata meiltä myös palveluna, mutta mikäli aikaa ja mielenkiintoa on voi tuunauksen tehdä itsekin. Omaan autoon voi lisätä myös vaikka omaan harrastukseen liittyvän kuvan tai ralliraidat – on paljon, miten autoa voi tuunata joko itse tai palveluna esimerkiksi meiltä OmaLogosta. Yksi vaihtoehto on myös muotoon leikatut tarrat, joilla yrityksen nettisivut, iskulause ja logo saadaan auton kylkeen. Voi tilata tällaisetkin mainostarrat autoosi meiltä oma-asennukseen. Niiden asentaminen auton kylkeen omatoimisesti on aivan mahdollista. Tällöin ajoneuvoteippauksen kustannus on minimaalinen, kunhan vain itse olet valmis tekemään työn.

Autoteippaus on myös hyvä tapa saada autolle uusi ilme sekä suoja maalipinnalle

Koska teippaus kannattaa

Jos olet teippaamassa omaa autoasi, kannattaa teippausta miettiä huolella, sillä välttämättä auton seuraava omistaja ei pidä samasta harrastuksesta kuin sinä tai ei tykkää ralliraidoista. Sen sijaan, jos kyseessä on yrityksen auto, meidän mielestämme teippaus kannattaa aina. Yrityksen omat tiedot autoon ei kustanna pari sataa euroa enempää ja monelle yritykselle tuo raha tulee kassaan takaisin nopeasti tilausten katteen yhteydessä.

Meidän filosofiamme autoteippausten suhteen on, että yksinkertainen ja selkeä on kaunista ja toimivaa. Toimiva yksinkertainen mainos huomataan ja ymmärretään liikenteessä ja mainoksen tärkein tavoite on yritykselle tulevien kontaktien ja tilausten määrän kasvu – älä siis tilaa ”ylihieno” teippausta, vaan teippaus, joka oikeasti toimii ja tuo yritykselle lisää rahaa.

Henkilökohtaisen auton tuunauksessa on luonnollisesti erilaiset lähtökohdat, joten äskeisen kohdan voi unohtaa, mutta usein silloin on kyse myös yliteippauksesta, mitä OmaLogossa ei tehdä lainkaan.

Yrityksen autoteippaus

Yritykselle autoteippaus on liikkuva mainos, ja sen teho on kiistaton.  Ammattitaitoisesti suunniteltu ja teipattu auto huomataan taatusti katukuvassa. Yrityksesi auto on edullinen mainospaikka, ja se on päivittäin lukemattomien silmäparien nähtävillä. Autoteippaus soveltuu kaiken kokoisille ja tyyppisille kulkuneuvoille pienestä henkilöautosta taksin kautta isoihin pakettiautoihin ja kuorma-autoihin. Kaikkia teippejä ei ole meilläkään varastossa, mutta saamme useimmiten teipit 2-3 päivässä maahantuojilta.

Hyödynnä mainospinnat

Yrityksen ajoneuvojen mahdollistama mainospinta kannattaa käyttää hyväksi. Autojen liikkuessa ne mainostavat samalla yritystä, brändiä ja tuotteita ilman että maksat palkkaa kenellekään. Ajoneuvoissa olevant mainokset näkee jo yhden päivän aikana sadat, jopa tuhannet ihmiset. Mainos nähdään sekä auton liikkuessa että pysäköitynä ollessa. Yrityksen mainokset näkyvät aina siellä missä autot ovat. Lisäetuna automainoksista tulee myös mainoksen toistuvuus, mikä on mainonnan perusperiaate – mainoksen toistuvuus.

Usein samat ihmiset näkevät yrityksen auton monta kertaa ja samalla myös siinä olevan mainoksen. Näin yritys saa lisää tunnettavuutta ja yrityksen nimi ja logo painuu ihmisten mieliin, ja on sieltä löydettävissä silloin kun ihmisellä tulee tarve juuri teidän palveluillenne.