Asumismukavuutta kotiin aurinkokalvoilla ikkunassa

Tänä keväänä aurinko on jo ehtinyt lämmittää koteja ja konttoreita sekä liiketiloja hyvällä paahteella. Me mainosteippaamo OmaLogossa tarjoamme tilanteeseen apua, tulemalla paikalle ja asentamalla ikkunaan aurinkokalvon.

Aurinkokalvo voidaan asentaa ihan yhtä hyvin kotiin, mökille, konttoriin kuin liiketilaan

Lämmönnousu aurinkoisina päivinä on auringosta tulevaa infrapunalämpösäteilyä. Huomaamaton aurinkosuojakalvo tekee sen, että lämmönnousu voidaan pitää minimissä kotona ja kiinteistöissä. Auringon valo ja lämpö tekevät miellyttävien olosuhteiden saavuttamisesta hankalaa. Auringonsuojakalvot vähentävät auringon lämpösäteilyä ja auttavat luomaan miellyttävät olosuhteet. Ihanteellinen työympäristö ei ole liian kuuma tai liian kylmä, ja tarjolla on luonnonvaloa. Kun lämpötila ylittää 23 astetta, tuotannon tason on havaittu laskevan jopa 5 prosenttia asteelta! Auringonsuojakalvojen avulla voit luoda ihanteellisen ja miellyttävän ympäristön.

Meillä OmaLogossa on tällähetkellä tarjota muutama eri sävyinen ja vahvuinen kalvovaihtoehto. Riippuen kalvosta, tehdään asennus joko ikkunan sisäpinnalle tai ulkopinnalle.

Ilmastointi ja lämmityskulut muodostavat suuren osan kiinteistöjen energiankulutuksesta. Erityisesti koneellinen ilmastointi nostaa rakennuksen sähkönkulutusta huomattavasti. Auringonsuojakalvoilla voidaan vähentää ilmastoinnin tarvetta ja laskea auringon aiheuttamaa lämpökuormaa rakennuksen sisällä jopa 80%.

Auringonsuojakalvoilla voidaan myös vähentää talvella tapahtuvaa lämmön karkaamista rakennuksesta, jolloin lisälämmityksen tarve vähenee ja energiaa säästyy.

Energiatehokkuutensa ansiosta auringonsuojakalvot maksavat itsensä takaisin säästyneissä energiakustannuksissa 2-5 vuodessa.

Niin kotona kuin toimistolla saattaa tuntua inhottavalta jos uteliaat katseet ovat arkipäivää. Auringonsuojakalvojen näkösuojaominaisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi parvekelasien tummennuksessa, tuoden arvokasta yksityisyyttä vaikka keskellä kaupunkia. Ja mikä parasta, aurinkosuojakalvo liikkeen ikkunassa antaa myös suojan liikkeen ikkunassa oleville tuotteille!

Häikäisyn ja heijastusten esto

Valoisassa tilassa tietokonetyö tai näytön katseleminen voi olla turhauttavaa. Auringonsuojakalvot vähentävät tehokkaasti silmien rasittumista ehkäisemällä häikäisyä.
Useissa kalvoissa vältetään täysin metallien käyttöä, joten kalvo on lähes näkymätön, eikä siinä näy ikäviä sisäisiä tai ulkoisia heijastuksia (jopa 1 % vähemmän heijastusta kuin kalvottomissa ikkunoissa). Kalvot eivät siis vaikuta rakennuksen ulkonäköön tai näkymiin sisältä käsin.

Tarjoamme tummennetun kalvon lisäksi muita vaihtoehtoja kuten peilikalvo ja myös huurrekalvona tunnettu maitokalvo, josta meillä on tarjolla myös erilaisia värisävyvaihtoehtoja.

Peilikalvo antaa näkösuojan työntekijälle

Peilikalvolla saadaan luotua näkösuoja niihin tiloihin, joissa tarvitaan yksityisyyttä, mutta samalla esteetön näköala ympäristöön. Esimerkiksi vartiointikopin ikkunalasit voidaan suojata peilikalvolla ja näin parantaa työskentelyrauhaa. Peilikalvoa ei kuitenkaan voida käyttää ulkolaseissa.

Maitolasilla näkösuojaa toimistoihin ja varastotiloihin

Maitolasi on tuttu näky monissa toimistoissa ja liiketiloissa. Me OmaLogossa pystymme tuottamaan maitolasiteippauksia nykyään myös värisävyillä.

Kalvotuksen kustannukset riippuvat kohteesta ja valitusta kalvosta. Hinnat ovat alk 109€/, minimilaskutus yhden pienen ikkunan kalvotuksesta 95,-