Vuosi 2020

Uusi vuosikymmen aloitetaan täältä Virkkalan Kalkkipetteristä vanhalla tyylillä eli töissä ollaan arkisin klo 9-16 + mahdolliset asennuskeikat jos sellaiset kestävät pidempään.

Kannattaa aina ensin soittaa meille +358-50 3236013 sillä useasti olemme asiakkaiden luona päiväsaikaan ja turhaan ei kannata lähteä Virkkalaan ajamaan.

Teemme kaiken itse

Virkkalan tiloissamme meillä on jonkin verran mallivaatteita niin työvaatteista, pipoista, huppareista, lippiksistä, t-paidoista kuin collegepaidoista ja takeista.

Teemme kaikki lämpöpainatukset itse paikanpäällä ja tuotamme kaikki tarrat ja teipit omilla laitteillamme Virkkalasssa. Ainoastaan kangasmerkit tilaamme toimittajaltamme Kiinasta, koska meillä ei ole enää brodeerauskonetta ollut vuosiin.

Kaksi + yksi

Meitä on Omalogo Oy:ssä mainosteippaamon hommissa kaksi työntekijää, joista Mikael hoitaa toimitukset ja käytännössä kaiken operatiivisen työnteon. Kari hoitaa suunnittelua ja laskutusta ja Jukka auttaa myynnissä. Paikan päällä Virkkalassa on pääasiassa kuitenkin vain Mikael.