Urheilua, haasteita ja työntekoa

Kesä alkaa kääntyä loppua kohti, ja meillä on pitkästä aikaa lomien jälkeen jopa kiireitä. Vaatteita valmistuu likukuhihnalta paikallisille tanssikouluille ja salibändyjoukkueille ja välissä ehditään käydä laittamassa kylttejä firmojen seinille ja pesemään mainostauluja ilmansaasteiden aiheuttamista jäljistä. Vuosi ei ole ollut helppo, ja olimme kuukauden kiinnikin – mutta kiitos teille hyvät asiakkaamme, olemme yhä täälä teitä palvelemassa. Teemme tulevina viikkoinakin aina parhaamme ja toivottavasti työmme jälki kelpaa myös jatkossa..

Salivaatteet, treenivaatteet firman tai seuran logolla

Meiltä mainosteippaamo Omalogosta onnistuvat erilaiset merkinnät treenivaatteisiin, tai vaikkapa ihan pelipaitoihin saakka.

Ja jos painettu logo ei välttämättä toimi, niin meiltä saat myös painettavat kangasmerkit, jotka voidaan painaa vaatteisiin, laukkuihin, pipoihin, lippiksiin – mitä sitten tarvitsettekaan.

Värejä voimme käyttää monella eri tavalla, ja tarvittaessa saamme painettua myös valoa heijastavia materiaaleja ja kullan, ja hopen sävyisiä vaatemerkintöjä. Meillä ei kuitenkaan enää ole brodeerausta, joten tuotamme kaikki merkinnät painamalla. Kangasmerkit ovat ”brodeerattuja”, mutta nekin painetaan lämmöllä merkattavaan pintaan, niitä ei siis meillä tikata kiinni vaatteeseen, vaikka itse merkki on tikattu tehtaalla. Tehdastoimituksessa toimitusajat ovat yleensä 2-3 viikkoa.

Paikallisena toimijana hinnoittelumme on selkeä ja edullinen. Toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti ja tarvittaessa tuomme perille saakka, jos jostain syystä ette itse pääse Virkkalan Kalkkipetterille työtiloihimme hakemaan vaatteita.

Urheilua seuratessa lisäjännitystä

Olemme vuosien varrella painaneet myös synttärisankareille painatuksia vaatteisiin. Nykyäänhän suomalaisille on tarjolla vaikka kuinka ja paljon urheilua. Ja suoratoistopalveluiden ansiosta entistä enemmän mahdollisuuksia katsoa vaikka minkä maan pääsarjajoukkueiden edesottamuksia. Tiesitkö muuten, että pelkästään Euroopassa suurimmat vedonlyöntioperaattorit maksoivat jo 2018 yli 100 miljoonaa euroa suoratoisto-oikeuksista. Tämän avulla vedonlyöntisivustot ovat voineet tarjota suoria lähetyksiä todella monesta urheilutapahtumasta ja -ottelusta.

Me Omalogossa emme ole suorana lähettäneet omia töitämme, joskin välillä olemme saattaneet pieniä pätkiä näyttää Facebook sivullamme. Tosiasia nimittäin on, että iso osa työstämme on yksinkertaista manuaalista työtä, joka vie paljon aikaa, ja siksi monet helpoltakin tuntuvat tilaukset saattavat kestää useita päiviä toimittaa.

Miten toimia jos haluaa tilata?

Jos sinulle tai tiimillesi sitten tulee tarve tilata meiltä vaikka työpaita, tai treenipaita tai pelipaita merkinnöillä. Kannattaa toimia näin:

  • etsi logo valmiiksi mikä painetaan vaatteeseen
  • kysele kuinka monta vaatetta tarvitaan ja selvittele koko vaatimuksia
  • laita meille tarjouspyyntö sähköpostitse vaikka myynti@omalogo.fi osoitteeseen
  • voit myös mennä verkkokauppaan, valita vaatteet ja tehdä tarjouspyynnön sitä kautta – siellä voit myös lisätä logon tarjouspyyntöön

Jos sinulla ei ole painokelpoista logoa, saamme useimmiten kyllä sellaisen valmistettua vanhasta logostasi. Jos sinulla ei ole lainkaan logoa, voit pyytää meiltä tarjouksen logon suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Tavallisesti esimerkiksi 20-30 työpaidan tai treenivaatteen toimitusaika tilauksesta valmiiseen tuotteeseen vaihtelee muutamasta päivästä reiluun viikkoon. Ainoastaan mikäli meillä on kiirettä tai vaatetta ei saa suoraan Suomen varastolta, pitenevät tilausajat tuosta parista viikosta. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, jos tietää tarvitsevansa vaikka sitten messuille vaatetusta. Mainostoimisto Omalogo tilaa pääsääntöisesti lisää vaatteita omaan varastoon joka viikon torstaisin.